Fly Drive Zuid-Afrika

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Op fly drive in Zuid-Afrika: kleurrijke rondreis met een Nederlands tintje

Kennismaken met een stukje Nederlandse historie, proeven van de allerbeste wijnen en de Big Five spotten tijdens een safari? Als je hart hier sneller van gaat kloppen, dan is een fly and drive naar Zuid-Afrika jou op het lijf geschreven. Tijdens een fly en drive in Zuid-Afrika sta je de ene dag oog in oog met een olifant, om niet veel later rond te wandelen in de hipste stad van het hele continent. Vind je voor een fly drive in Zuid-Afrika een mooie aanbieding? Twijfel dan geen seconde langer!

Start je fly and drive naar Zuid-Afrika in Kaapstad of Johannesburg

Vanaf Amsterdam vlieg je in 12,5 uur naar Kaapstad. Over Johannesburg doe je een uurtje korter. Omdat er tussen Nederland en Zuid-Afrika geen tijdsverschil bestaat, begint je fris en fruitig aan je fly en drive in Zuid-Afrika. Je start in Kaapstad of Johannesburg en reist vanaf daar naar de andere kant van het land. De eerste dag is het even wennen, maar daarna wordt het links rijden al gauw vanzelfsprekend. In de steden is het druk, maar op de wegen daarbuiten heb je alle ruimte. De wegen zijn goed.

De parels van je fly en drive in Zuid-Afrika

Dé stad van het land is Kaapstad. Je beklimt er de Tafelberg en kunt een excursie naar Robbeneiland maken, het eiland waar Nelson Mandela gevangen werd gehouden. Ook de 700 meter hoge Lion’s Head is een aanrader, zeker rond zonsondergang. Ook is natuurlijk het Krugerpark een onderdeel van je fly drive in Zuid-Afrika. In dit bekendste park van het land probeer je de Big Five te spotten. In Stellenbosch rijd je met je huurauto langs uitgestrekte wijngaarden en kun je van de gelegenheid gebruik maken om enkele overheerlijke wijnen te proeven.

Braaien is a way of life

Ongetwijfeld heb je ooit eens bobotie gegeten, of er in elk geval van gehoord. Het is een van de bekendste nationale gerechten die je maar wat vaak zult tegenkomen tijdens je fly and drive door Zuid-Afrika. Ook biltong, gedroogd vlees, eet men er graag. Het Zuid-Afrikaanse eten is kleurrijk en een ware smaakexplosie. Naast Europese zijn er ook tal van Aziatische invloeden in de gerechten te bemerken. Vlees staat bijna altijd centraal. De gemiddelde Zuid-Afrikaan draait ook zijn hand niet om voor een avondje braaien (barbecueën). Braaien is onlosmakelijk verbonden met de Zuid-Afrikaanse cultuur.

Een fly drive naar Zuid-Afrika: aanbieding om niet te laten liggen

Vind je voor een fly drive naar Zuid-Afrika een mooie aanbieding? Boek dan snel en tel af naar een rondreis boordevol prachtige landschappen en bijzonder wildlife. Ontmoetingen met de Big Five, het spotten van walvissen en het proeven van wijnen wissel je er af met een bezoek aan de meest swingende steden en dorpen. Neem je de Panoramaroute op in het reisprogramma van je fly drive in Zuid-Afrika en berijd ook de mooiste route van het land die je op tal van bezienswaardigheden trakteert. Baie pret en wees versigtig!

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software