Fly Drive Israel

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Ontdek ‘Het Beloofde Land’ tijdens een fly drive in Israël

Israël is nou niet bepaald de bestemming waar de meeste reizigers bij stilstaan wanneer ze nadenken over hun volgende vakantie. De waarheid is echter dat het land een onuitwisbare indruk zal achterlaten. Israël is een land boordevol historie. Jouw fly and drive in Israël kun je dus als een strandvakantie invullen, maar als je wilt ook de eeuwenoude cultuur, heilige steden en imposante natuurgebieden bezoeken. Een reis naar ‘Het Beloofde Land’ is anders dan alle andere vakanties. Boek je fly drive naar Israël vandaag en stap binnenkort in het vliegtuig.

Zelfstandig rondreizen door een stukje Midden-Oosten

Na een rechtstreekse vlucht van ongeveer vierenhalf uur kan je fly and drive door Israël beginnen. Een huurauto is het ideale middel om alle bezienswaardigheden van het land makkelijk en op je eigen tempo te bereiken. In vergelijking met andere landen in het Midden-Oosten is autorijden in Israël een peuleschil. Het land heeft een goed onderhouden wegennet. De Israëlische bestuurders zullen over het algemeen wat assertiever dan jij zijn. Ze raken vlot geïrriteerd en uiten dit vaak met enthousiast getoeter. Zie er de lol van in en laat jezelf vooral niet ophaasten.

Tijdens een fly and drive in Israël bezoek je bezienswaardigheden van formaat

Een fly drive in Israël is een aaneenschakeling van culturele en historische hoogtepunten die elk geïnteresseerd bezoeker niet aan zich voorbij wil laten gaan. Het heilige Jeruzalem staat natuurlijk bovenaan je lijstje. De stad is de bakermat van het jodendom en het christendom, maar is ook voor de moslims van belang. De Tempelberg en de Klaagmuur zijn de belangrijkste plekken. Ook neem je tijdens je fly drive in Israël een duik in de Dode Zee. Dankzij de hoge zoutconcentratie hoef je geen moeite te doen om te blijven drijven.

De Israëlische keuken; hemelse combinatie van verschillende invloeden

Wanneer je je de Israëlische keuken voorstelt, denk je waarschijnlijk als eerst aan humus en falafel. Deze vind je inderdaad door het hele land, net als pitabroodjes en de auberginepuree baba ganoush. De Israëlische keuken kent mediterrane en oosterse invloeden, maar wordt nog sterker bepaald door het koosjer eten van de joodse religie. De joodse wet schrijft veel regels omtrent eten voor, bijvoorbeeld dat vlees en melkproducten altijd gescheiden moeten zijn en je deze ook niet vlak na elkaar mag eten. De toeristische restaurants houden zich hier echter lang niet altijd aan.

Een fly drive in Israël is een interessante mix van alles

Boek je een fly and drive naar Israël, dan bezoek je een land dat een interessante mengelmoes vormt. Dit merk je in de cultuur, de tradities en de eetgewoonten van de bevolking. Tachtig procent van de Israëliërs is joods. Hun voorouders zijn afkomstig uit allerlei landen en brachten hun eigen gebruiken en gewoonten mee die Israël nu hebben gemaakt tot wat het is. Het is deze diversiteit, samen met het aantrekkelijke klimaat en de vele stranden, die zo een sterke aantrekkingskracht op reizigers van over de hele wereld uitoefent.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software