Fly Drive Engeland

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 7 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

De vele verrassingen van een fly drive vakantie naar Engeland

Het land van de Britse royals, de high tea en de grenzeloze beleefdheid. Het zijn ongetwijfeld de eerste dingen waar je aan denkt bij een fly drive in Engeland. Relatief weinig toeristen reizen naar onze buren aan de overkant van het Kanaal af, maar een fly and drive in Engeland heeft meer verrassingen voor je dan je zou denken. Of je nu voor een zonovergoten fly drive naar Zuid-Engeland kiest, of koers zet naar de Schotse Hooglanden, er gaat een wereld voor je open!

Populaire Fly Drives

Populaire bestemmingen voor een fly drive naar Engeland

Via onze vergelijkingswebsite FlydriveDirect.nl vind je reizen van aanbieders als Tui en Kras die behalve naar Engeland ook naar andere regio’s van het Verenigd Koninkrijk gaan. Denk bijvoorbeeld aan Schotland en Noord-Ierland. Bekende steden zijn uiteraard hoofstad Londen, maar ook het Schotse Edinburgh met zijn vele historische bezienswaardigheden en universiteitsstad Oxford. Wereldberoemde bezienswaardigheden binnen het land zijn de Roman Baths in Bath, Stonehenge, het door water omgeven Cornwall en de heuvelachtige Cotswolds.

De magie van een fly drive naar Zuid-Engeland

Een fly drive naar Zuid-Engeland brengt je naar een omgeving die je aan de andere kant van de Noordzee niet zou verwachten. De regio wordt gekenmerkt door stranden, ruige kliffen en charmante dorpjes. Alhoewel men Engeland met regen associeert, gaat dat voor het zuiden zeker niet op. Deze regio heeft juist een zonnig klimaat met droge zomers. Het zuidelijkste puntje heeft zelfs wel iets weg van mediterrane gebieden. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de witte krijtrotsen bij Dover en het mysterieuze Stonehenge.

Aan tafel: genieten van de ten onrechte onderschatte Engelse keuken

De Engelse keuken wordt vaak onderschat, maar het zal je toch verbazen hoeveel verrassend lekkere gerechten jij tijdens je fly and drive in Engeland kunt bestellen. Je ochtend begin je met een typisch ‘English Breakfast’ van eieren, spek, worstjes, bonen en tomaat. Zo kun je er wel even tegenaan. Zoek aan het eind van de middag een gezellig plekje op voor een Afternoon Tea, waarbij je geniet van versgebakken zoetigheden. ’s Avonds bestel je een shepherds pie, beef Wellington of bangers mash.

Proeven van de pubcultuur tijdens je fly drive vakantie in Engeland

In Engeland heerst een echte pubcultuur, waar je tijdens je fly drive in Engeland zeker van moet proeven. Je bier bestel je in pints, oftewel halve liters. Je krijgt het zonder schuimkraag geserveerd. Het uitgaansleven in Engeland start vrij vroeg en eindigt in de pubs ook meestal rond een uurtje of één. In andere bars en discotheken kun je tot in de vroege uurtjes blijven hangen. Genieten doe je tijdens het uitgaan ook van de locals die er uitbundig de bloemetjes buiten zetten.

Het ultieme vakantiegevoel met een fly and drive in Engeland

Zie jij een vakantie vol natuurgebieden, schilderachtige dorpjes, bruisende steden en bijzondere kustlijnen wel zitten? Boek je fly drive vakantie naar Engeland dan bij een van de reisaanbieders die je via FlydriveDirect.nl kunt vinden. Met een fly drive naar Engeland maak je een reis die net iets anders is dan alle andere. ‘Across the pond’ beleef je het ultieme vakantiegevoel, dat start vanaf het moment dat je voet aan land zet.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 7 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software