Fly Drive Griekenland

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 19 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Een fly drive in Griekenland, land van zon, tradities en eeuwenoude historie

Een fly and drive in Griekenland; wie heeft daar nou geen oren naar? Het land van de Olympische goden heeft een afwisselende natuur, prachtige stranden en eten om van te watertanden. Bovendien word je tijdens een fly en drive in Griekenland verrast door de vriendelijke bevolking en hun cultuur en tradities. Met een vakantie in dit land kun je alle kanten op. Bezoek historische steden, ga eilandhoppen of maak een rondreis door de natuur van het vasteland. In Griekenland een fly drive vakantie maken is altijd geslaagd!

Populaire Fly Drives

De mooiste plekjes van Griekenland

Een populaire bestemming voor een fly drive in Griekenland is ten eerste Kreta; het eiland met het beste klimaat en enkele van de mooiste stranden van het land. Ook eilandhoppen op de Cycladen is razend populair. Vooral vulkaaneiland Santorini met zijn steile rotsformaties en blauw-witte huisjes is moeilijk te weerstaan. In de Peloponnesos bezoek je na hoofdstad Athene onder andere Nafplion, Epidavros en Delphi. In Noord-Griekenland bezoek je Thessaloniki en Chalkidiki of het eiland Thassos.

Griekenland per fly drive ontdekken: er bestaat geen betere manier

Vanaf Amsterdam en Eindhoven vertrekken veel directe vluchten naar Griekse bestemmingen. Een huurauto is na aankomst de beste manier om de allermooiste plekjes van dit land, dat op de grens tussen Europa en het Midden-Oosten ligt, te verkennen. Goed georganiseerd openbaar vervoer heb je tijdens je fly and drive Griekenland alleen in hoofdstad Athene ter beschikking. Breng je een bezoek aan diverse Griekse eilanden, dan maak je tussen die eilanden gebruik van ferryboten.

Verwen je smaakpapillen tijdens een fly and drive in Griekenland

Boek je een fly & drive naar Griekenland? Eet dan eens zoals de Grieken dat ook het liefst doen. De locals zitten, waar je ook komt, graag lang samen aan tafel. Dat gaat gepaard met veel gezelligheid én luidruchtigheid. Traditioneel begint men met ouzo of tsipouro en wat hartige liflafjes, waarna het echte werk kan beginnen. Bestel tijdens je fly en drive in Griekenland ook eens een tafel vol mezedes (kleine hapjes) zodat je van alles wat kan proeven.

Proeven van de eeuwenoude Griekse cultuur

Vier je in Griekenland een fly drive vakantie, dan is de kans groot –zeker als je 15 dagen of meer rondreist- dat je geconfronteerd wordt met de Griekse cultuur en tradities. Grieken zijn gelovig en bijgelovig. Heiligen spelen een prominente rol in het religieuze leven. Herdenkdagen van heiligen gaan gepaard met religieuze processies, braderieën en kermissen. Laat de kans vooral niet aan je voorbijgaan om deze interessante vieringen van wat dichterbij te bekijken. Ook buitenlanders zijn er namelijk van harte welkom!

Een fly en drive door Griekenland: de meest complete vakantie

Boek bij reisaanbieders zoals Kras of Arke je fly en drive naar Griekenland en tel af naar de meest veelzijdige vakantie die je je maar kunt wensen. Het land barst van de natuur, behoort tot de Europese landen met de mooiste stranden en dompelt je onder in een bijzondere wereld vol cultuur en historie. Zo is een fly drive in Griekenland als een reis door een geschiedenisboek in een modern jasje.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 19 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software