Fly Drive Cuba

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Salsa, sigaren, oldtimers en meer tijdens een fly en drive naar Cuba

Niet zomaar ergens aan het strand liggen, maar liever een bijzonder land met een rijke geschiedenis bezoeken? Boek dan dit jaar naar Cuba een fly drive vakantie en geniet van de heerlijke sfeer, prachtige bouwwerken en afwisselende landschappen van dit unieke land. Met een fly drive op Cuba maak je kennis met het ontspannen en swingende leven. Nagaan of er voor een fly drive naar Cuba een aanbieding bestaat, doe je via vergelijkingssite FlydriveDirect.nl bij diverse reisorganisaties.

Een fly drive op Cuba is een rondreis in een geheel ander tempo

In ruim tien uur vlieg je van Amsterdam naar dit grote Caribische eiland. Op het vliegveld krijg je direct de sleutels van je huurauto en daarmee van je vrijheid overhandigd. Cuba is een land met een eigen ritme en dat zal je tijdens een fly en drive op Cuba ook zeker op de weg merken. Behalve de moderne auto’s dien je namelijk rekening te houden met oldtimers, loslopend vee, paardenkarren en tal van personen die totaal geen haast lijken te hebben.

In Cuba op fly drive vakantie? Dit zijn de hoogtepunten

Eigenlijk is Cuba een aaneenschakeling van hoogtepunten, maar we zijn het er allemaal over eens dat Havana één van de parels van het eiland is. De hoofdstad van het eiland weet met zijn neoklassieke gebouwen, oldtimers en fijne sfeer ieders hart te veroveren. Vier je in Cuba je fly drive vakantie en ben je op zoek naar het beste strand? Varadero, ook wel Playa Azul (blauw strand) genoemd, is het bekendste strand van het hele Caribisch gebied. In de Vinales Vallei tref je een bijzonder landschap vol tabaksplantages.

Rijst, bonen, vlees en vis: de hoofdrolspelers binnen de Cubaanse keuken

De Cubaanse keuken is erg eenvoudig en maakt weinig gebruik van kruiden. Waar je tijdens je fly drive op Cuba ook aanschuift, de gerechten met rijst en bonen en vlees of vis als basis kun je overal bestellen. In plaats van kruiden voegt men graag ui en knoflook aan de gerechten toe. Wat groenten betreft bestaat beperkte variatie. Ropa vieja (letterlijk vertaald: ‘oude kleren’) moet je als je in Cuba een fly drive vakantie viert, zeker eens proberen.

Schudden met die heupen tijdens een fly drive op Cuba

Ben je op fly en drive in Cuba en vind je het leuk om ’s avonds uit te gaan? Vooral in het swingende Havana bestaan er tal van uitgaansgelegenheden die je een heerlijke avond bezorgen. Je kunt kiezen uit onder andere dansgelegenheden en cocktailbars. Santiago de Cuba is de muziekhoofdstad van het land. Hier zie je in de uitgaansgelegenheden vooral de lokale dansstijlen zoals de rumba en de salsa terug.

Een fly drive naar Cuba, een aanbieding die je niet mag laten schieten

Heb je een goedkope optie gevonden voor een fly drive naar Cuba, dan mag je deze aanbieding niet aan je voorbij laten gaan. Cuba is een puur en swingend land waar het straatbeeld gelukkig nog niet is bepaald door grote ketens en andere kenmerken van het moderne westerse leven. De kleurrijke bevolking en tradities maken je rondreis alleen nog maar mooier. Hier maak je de meest relaxte en swingende rondreis.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software