Zoek & boek

Fly drive Canada

  • Vergelijk alle fly drives
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een fly and drive naar Canada: natuur, wildlife en moderne steden

Canada werd al vaker uitgeroepen tot één van de beste landen ter wereld om in te leven. Wij weten zeker dat een fly and drive in Canada per camper of auto tevens één van de beste rondreizen ter wereld is. Tijdens een fly drive in Canada wisselt de uitgestrekte natuur zich af met moderne steden die tegelijkertijd een vleug historie ademen. Alhoewel het oosten van Canada al jaren populair is, is een fly drive naar West Canada aan een inhaalslag bezig. Canada is dé bestemming voor natuurliefhebbers en sportievelingen.

Fly drive standaarddummy
Waar wacht je nog op?

Boek direct je Fly Drive naar Canada

De Jong Intra Bekijk prijs
BBI Travel Bekijk prijs
333travel
333 Travel Bekijk prijs
CanadaPlus logo
CanadaPlus Bekijk prijs
Fly Drive dummy

Een fly and drive door Canada per camper

Canada is een land dat je niet alleen per huurauto, maar zelfs nog veel beter per camper kunt ontdekken. Het land heeft een prima wegennet en duidelijke bewegwijzering en de automobilisten rijden over het algemeen erg rustig. Let er tijdens je fly drive in Canada wel op, dat doorgaande wegen regelmatig van nummer veranderen. Met een fly and drive door Canada per camper ervaar je maximale vrijheid. Je hebt als het ware een huis op wielen bij je en daardoor altijd alles bij de hand. Overnachten kun je midden in de natuur.

Top 5 Fly Drives naar Canada

Populaire Fly Drives naar Canada

16 daagse fly drive West Canada & Rocky Mountains

Alberta - Banff National Park

15 daagse fly drive Hoogtepunten Oost Canada

Ontario - Huntsville

16 daagse fly drive Oost Canada & USA

District Of Columbia - Boston

15 daagse fly drive Het beste van West Canada

Alberta - Banff

Hoogtepunten van een fly drive door Canada

Veel reizigers kiezen voor een rondreis per camper in het oosten van Canada. Uitgestrekte bossen, hoge watervallen en woeste rivieren bepalen daar grotendeels het landschap. In Oost-Canada liggen ook de grootste en oudste steden van het land, die een Europese sfeer ademen. Toronto, het economische hart van Canada, is daar het uitstekende voorbeeld van. Andere steden van belang zijn Ottawa en Montréal. Ook Thousand Islands zou niet aan het programma van je fly and drive door Canada mogen ontbreken. De talloze granieten eilandjes –in totaal ruim 1850- zijn gedurende de laatste IJstijd ontstaan.

Dummy fly drive
Fly Drive paspoorten

De bezienswaardigheden tijdens een fly drive in West-Canada

Ook een fly and drive door West-Canada weet je dag in, dag uit te verrassen. Een rondreis door dit gedeelte van het land neemt alsmaar in populariteit toe. Ook dit jaar boekte een flink aantal vakantiegangers een aanbieding voor een fly drive in West-Canada. In het westen van het land bezoek je de derde grootste stad Calgary en bezoek je in de Rocky Mountains onder andere Banff (het oudste natuurpark van Canada) en Jasper. Tussen Banff en Jasper rijd je over de wereldberoemde Icefields Parkway, één van de mooiste panoramawegen ter wereld.

Een oogverblindende roadtrip volop natuur en wildlife

Welk deel van het land je ook precies bezoekt, één ding staat als een paal boven water: jij gaat een heerlijke roadtrip tegemoet. Stranden, bergmeren, fjorden, eilanden en hippe steden. Allemaal maken ze deel uit van een onvergetelijke vakantie in een land met als kers op de taart ook nog eens een vriendelijke en behulpzame bevolking. Vergeet ook de wilde diersoorten niet. Duik de ongerepte natuur in en wie weet spot jij tijdens je fly en drive in Canada wel een zwarte beer, ijsbeer, walvis of orka. Reizen kan het hele jaar door.

Dummies fly drive
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over fly drives?

Linda helpt je verder

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de perfecte fly drive vakantie of bij het vinden van de juiste reisorganisatie? Wil je meer weten over de unieke ervaring van een fly drive reis en welke verborgen parels je kunt ontdekken? Of ben je nieuwsgierig naar de beste tijden van het jaar om op fly drive avontuur te gaan? Ontdek alles wat je moet weten om je volgende fly drive vakantie onvergetelijk te maken.

Linda Fly Drives
Linda Fly drive Expert
  • Vergelijk alle fly drives
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met fly-drive reizen voor je…