Fly Drive Marokko

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Een fly drive in Marokko: rondreis door een wereld die in elk opzicht sprookjesachtig is

Prachtig versierde paleizen en moskeeën, kleurrijke markten en de geur van verse kruiden. Het zijn slechts enkele aspecten die een fly and drive naar Marokko kenmerken. Vier je in Marokko je fly drive vakantie, dan kun je de prachtige steden afwisselen met ontspanning aan het strand. Marokko heeft een mooie kustlijn aan de Atlantische Oceaan waar je gerust een paar dagen kunt vertoeven. Naast strand biedt een fly en drive in Marokko je nog meer natuurschoon: de woestijnen en bergen zijn er ook op hun best.

Populaire Fly Drives

Marokko als fly drive bestemming: in een paar uur in een geheel andere wereld

Marokko als fly drive bestemming kiezen heeft behalve de schoonheid van het land nog een pluspunt: je hoeft maar een paar uur te vliegen voordat je op je bestemming aankomt. Bovendien bedraagt het tijdsverschil maar één uur. Veel vluchten gaan rechtstreeks naar Agadir of hoofdstad Marrakech. Een huurauto is het beste middel om het land te leren kennen. Met een fly and drive in Marokko kun je rekenen op goede wegen en bewegwijzering in vergelijking met andere Noord-Afrikaanse landen. Wel rijdt men er een stuk assertiever.

Wat je niet mag missen tijdens je fly and drive in Marokko

Boek je een fly en drive naar Marokko, dan maken de koningssteden zonder twijfel een groot deel uit van je reisprogramma. Rabat, Meknès, Fès en Marrakech waren ooit de residentie van de Marokkaanse dynastie. De bekendste van allemaal, Marrakech, herbergt prachtige paleizen en tuinen. Natuurlijk breng je er een bezoek aan het Jemaa El-Fnaa plein, het bekendste plein van het land. Het schilderachtige Chefchaouen in het noorden van Marokko staat bekend om zijn blauwgeschilderde huizen. Wat natuur betreft is het Atlasgebergte het hoogtepuntvan je fly drive in Marokko.

De Marokkaanse keuken

Couscous, tajine, harira: je hebt er ongetwijfeld van gehoord en misschien ook al eens uitgeprobeerd. De Marokkaanse keuken is in Nederland dan ook flink in opkomst. Maar nergens smaakt het eten zo puur als in het land zelf. De Marokkaanse keuken staat bekend om zijn gebruik van vele ingredienten en kruiden en is een mix van de mediterrane en de Afrikaanse keuken. De Marokkanen weten zoet en hartig goed te combineren tot gerechten met unieke smaken. Tijdens een fly en drive in Marokko is het dagelijks genieten van een keuken met invloeden uit alle tijden en culturen.

Een fly en drive Marokko is een rondreis vol pracht en ontspanning

Alhoewel de meeste reizigers deze bestemming niet zo snel zullen overwegen, is een fly drive in Marokko de ultieme roadtrip. Het land is met zijn paleizen, markten, stranden en natuurgebieden divers te noemen. Ook heerst er een ontspannen sfeer. Met een fly and drive in Marokko hoef je je bovendien over het weer geen zorgen te maken. Zuid-Marokko en grote delen van het centrale gedeelte van het land zijn droog en warm. In het noorden is het slechts iets wisselvalliger en valt er tussen november en april regen.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software