Fly Drive Amalfikust

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Een fly drive naar de Amalfikust: een reis naar een bestemming die haast niet echt lijkt

Vertrek je naar de Amalfikust om een fly drive vakantie te vieren? Dan reis je af naar de regio Campania, waar dertien dorpjes met pastelkleurige huisjes de steile kliffen sieren. Stranden liggen tussen diezelfde kliffen ingeklemd. Tijdens een fly drive aan de Amalfikust in Italië sta je keer op keer verbaasd van het decor waarin je je bevindt. Zijn plekje op de UNESCO Werelderfgoedlijst heeft het dan ook verdiend. Boek een fly and drive naar de Amalfikust en bewonder één van Europa’s mooiste kustgebieden.

Populaire Fly Drives

De mooiste plekjes om tijdens je fly and drive aan de Amalfikust te bezoeken

De dertien dorpjes die zich aan deze oogverblindende kust bevinden en allemaal via dezelfde autoroute –die tot de mooiste routes ter wereld wordt gerekend- bereikbaar zijn, hebben elk hun eigen verhaal en charme. Het populaire Amalfi, het epicentrum van citroenproducten, is het dorp waar de regio zijn naam aan heeft ontleend. Ook Positano behoort tot de bekendste plekken. Het dorp staat synoniem voor een ware kleurexplosie. De baai schittert met helder, groenblauw water. Behalve Amalfi en Positano zijn de dorpjes Furore, Maiori, Minori en Praiano aanraders.

Een fly drive aan de Amalfikust: Italië smaakt ook hier voortreffelijk

Tijdens een fly and drive aan de Amalfikust besef je al gauw dat één van de meest fotogenieke plekken van Italië ook tot de smakelijkste plekken van het land behoort. Welk dorp je ook bezoekt, van Positano in het westen tot Vietri sul Mare in het oosten, nergens zullen je smaakpapillen teleurgesteld raken. Aan de Amalfikust wordt veel vis gegeten. Colatura di alici, gemaakt van ansjovis, is een smaakmaker die in veel pastagerechten wordt gebruikt. Natuurlijk maakt ook de citroen in allerlei vormen zijn opwachting aan de Amalfitaanse eettafel.

Winkelen aan de Amalfikust tijdens een fly drive

Boek je een fly en drive naar de Amalfikust, dan tref je ook tal van winkels. Echter zijn de winkels die je tijdens een fly drive aan de Amalfikust bezoekt wat exclusiever en kleinschaliger. Sorrento, dat niet tot de Amalfitaanse kust behoort maar als uitvalsbasis voor bezoeken daaraan geldt, heeft het breedste aanbod. De Corso Italia is er de bekendste winkelstraat. Van de dertien dorpjes aan de kust biedt Positano je tijdens je fly drive aan de Amalfikust in Italië de bijzonderste producten. Positano staat bekend om luxe boetieks en kleurrijke keramiek.

De kleurrijkste rondreis van zuidelijk Italië

Besluit je dit jaar aan de Amalfikust je fly drive vakantie door te brengen? Maak je dan op voor een reis door een kleurrijk kustgebied, vol dorpen met historische overblijfselen en villa’s met grote tuinen die terugverwijzen naar de tijd van grote welvaart. De regio staat bekend om zijn citroenbomen, waardoor je in de zomermaanden door een zee van geel rijdt. Deze rondreis aan de Tyrreense Zee kun je uitbreiden met een bezoek aan pizzahoofdstad Napels. de Vesuvius en Pompeï, het ooit zo rijke dorp dat werd bedolven onder de lava van deze vulkaan.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software