Fly Drive Sicilië

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 8 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Een last minute naar Sicilië, een fly drive naar een eiland dat je intens beleeft

Een fly and drive naar Sicilië brengt je naar het eiland van de wijnen, hagelwitte zandstranden en de vulkaan de Etna, die zich ook nog eens de actiefste vulkaan van Europa mag noemen. Een fly drive op Sicilië maak je op het grootste eiland van de Middellandse Zee, in het uiterste zuiden van Italië. Dankzij zijn rijke vegetatie is het een walhalla voor natuurliefhebbers. Een portie historie vind je tijdens je fly en drive op Sicilië in de maar liefst 2700 jaar oude hoofdstad Palermo.

Populaire Fly Drives

Wat je écht moet zien tijdens een fly and drive op Sicilië

Wie Sicilië per fly drive gaat ontdekken, doet dit vaak in een rondreis van 8 dagen. Boek je een langere vakantie van bijvoorbeeld 11 dagen of 15 dagen, dan heb je ruim de tijd om echt alle hoogtepunten te bekijken. De Etna zet je natuurlijk bovenaan je must-see lijstje. Een andere bijzondere plek voor natuurliefhebbers is het eilandje Isola Bella, dat vlak voor de kust ligt en zelfs via een zandpad bereikbaar is. Cultuur en historie vind je uiteraard in hoofdstad Palermo, maar ook in Taormina en Agrigento.

Van volle kaasgerechten tot met ijs belegde broodjes

Boek je een fly en drive naar Sicilië, dan kun je ook vast uitkijken naar de momenten aan tafel. De Siciliaanse keuken geldt als één van de beste van heel Italië. De keuken is onder andere beïnvloed door de Arabieren, die er in de middeleeuwen heersten. Kaas speelt een belangrijke hoofdrol. De pecorino, ricotta en ragusano kom je op heel Sicilië tegen. Net als kappertjes trouwens. Het eiland mag je ook niet verlaten zonder te hebben geproefd van de overheerlijke arancini, gefrituurde risottoballetjes. Zoetekauwen bestellen brioche con gelato. Jawel, een broodje ijs.

Uitgaansmogelijkheden tijdens je fly en drive op Sicilië

Sicilië staat niet bekend om zijn bruisende nachtleven, maar wie houdt van trendy en knusse bars om een cocktail of een wijntje te drinken, is op het eiland aan het juiste adres. Cocktailbars en wijnbars openen rond het middaguur en sluiten meestal om 02.00. Je geniet er tijdens je fly drive in Sicilië van een drankje in combinatie met lekkere borrelhapjes. De enkele clubs en discotheken die het eiland telt, vind je voornamelijk in Palermo en in Catania.Taormina is vooral populair onder jongeren en studenten. In de zomer zijn er diverse openluchtclubs.

Een fly drive door Sicilië is voor liefhebbers van het leven

Een fly and drive op Sicilië is zowel voor cultuurliefhebbers als natuurbewonderaars en zonaanbidders. En niet te vergeten voor de culinaire ontdekkingsreizigers onder ons. Of beter samengevat: een fly & drive naar dit Italiaanse eiland is voor iedereen die het leven omarmt en een week of langer wil genieten in hoofdletters. Je kunt je fly drive op Sicilië zo eenvoudig of luxe maken als je wilt. Het aangename klimaat zorgt ervoor dat het eiland gedurende een lange periode een ideale reisbestemming is. Juli en augustus zijn de allerwarmste maanden.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 8 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software