Fly Drive Orlando

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Een fly en drive naar Orlando, een bestemming waar je je lol niet op kan

Een fly and drive naar Orlando is een rondreis vol vermaak in de derde stad van Sunshine State Florida. Orlando is een echte plezierbestemming. In de directe omgeving van de stad zijn wereldberoemde themaparken gelegen. Bezoek tijdens je fly drive in Orlando SeaWorld, de Universal Studios en natuurlijk Walt Disney World. Bij diverse reisorganisaties zoals Tui kun je een fly drive naar Orlando voor een verrassend laag budget vastleggen. Op zoek naar een rondreis met kinderen? Je hebt hem bij deze gevonden.

Populaire Fly Drives

Autorijden gedurende je fly drive in Orlando

Na een vlucht van ongeveer tien uur pik je op het vliegveld direct je huurauto op, waarmee je de komende tijd de omgeving eens goed gaat verkennen. Voor het verkeer hoef je tijdens een fly drive in Orlando niet te vrezen; alhoewel het er druk kan zijn, zijn de automobilisten vriendelijk en verre van agressief. Let er wel op, dat de maximumsnelheid in de staat Florida flink kan variëren. Overtredingen wil je koste wat kost voorkomen, want de boetes zijn niet mals.

Een fly and drive in Orlando: bezienswaardigheden in de stad zelf

De meeste toeristen die een fly en drive naar Orlando boeken, slaan het centrum van deze stad juist vaak over. Jammer, want behalve de pretparken, winkelcentra en International Drive is er ook in het centrum genoeg te zien. De historische panden nemen je mee terug naar vroegere tijden. Ook heeft Orlando een paar mooie stadsparken, waarvan Lake Eola Park het geliefdst is. Naast botanische tuinen heeft dit park een fontein die ’s avonds van kleur verandert.

Must-sees buiten de stad

Buiten Orlando zelf zijn het natuurlijk de pretparken die de aandacht opeisen. Tijdens een fly and drive in Orlando bezoek je onder andere SeaWorld, dat geheel in het teken staat van water, aquaria en dierenshows. Bij de Universal Studios stap je in attracties die stuk voor stuk zijn gebaseerd op films en televisieprogramma’s. Walt Disney World is het populairst. In dit grootste entertainment resort van de wereld beleef je de ware magie van Disney. Zonder twijfel het hoogtepunt van je fly and drive naar Orlando.

Genieten van gerechten vanuit alle uithoeken van de wereld

Dat je lekker kunt eten in Orlando, is een understatement. Boek je bij een reisorganisatie als Tui een fly drive naar Orlando, dan kun je smullen van zowel de Europese als de Cubaanse, Caribische en Afrikaanse keuken. De porties zijn van verbazingwekkende omvang. Gelukkig is het niet vreemd om een doggie bag te vragen. Vanzelfsprekend is er ook een groot aanbod aan fastfoodketens. Bijna alle Amerikaanse ketens zijn vertegenwoordigd in deze stad.

Boek bij reisorganisaties als Tui je fly drive naar Orlando goedkoop en snel

Boek je een fly and drive naar Orlando bij Tui of één van de andere reisorganisaties die je via onze vergelijkingswebsite FlydriveDirect.nl vindt? Dan kun je zorgeloos aftellen naar je reis naar een multiculturele stad die zich één van de levendigste van de Verenigde Staten mag noemen. Een reis naar Orlando is bijna als een reis naar één groot pretpark. Leuk voor met kinderen, maar ook voor jou om weer even helemaal te resetten.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software