Fly Drive Jordanië

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Een fly drive naar Jordanië: mysterieus land vol verborgen schatten

Een fly en drive in Jordanië brengt je naar een mysterieus land vol culturele hoogtepunten. Het woestijnlandschap zal een onuitwisbare indruk op je achterlaten. Daarom rijd je tijdens je fly and drive in Jordanië bij voorkeur ook in een jeep in plaats van in een normale personenwagen. Jordanië is in tegenstelling tot wat velen denken een veilig land en herbergt tal van schatten. Heb je genoeg tijd voor een rondreis? Boek dan een fly drive door Israël en Jordanië.

Populaire Fly Drives

Een fly and drive in Jordanië: de ideale manier om het land te ontdekken

Vanaf Amsterdam vlieg je in vierenhalf uur naar hoofdstad Amman. Daar pik je meteen je huurauto op. De wegen in Jordanië zijn goed, net als de bewegwijzering, die zowel in het Arabisch als in het Engels wordt weergegeven. Op veel plekken in Jordanië voelt rondrijden als het ervaren van de ultieme vrijheid. Wees wel altijd alert in het verkeer; de locals rijden wat impulsiever en houden soms wat minder rekening met andere weggebruikers.

De hoogtepunten van een fly drive door Jordanië

Boek je een fly and drive naar Jordanië, dan staat de beroemde rotsstad Petra natuurlijk bovenaan je lijstje. Het is dé bezienswaardigheid van het land. De schatkamer is het bekendst, maar je treft er ook een theater, graftombes en een klooster. Nog zo een sprookje is Wadi Rum. Deze woestijn wordt gezien als één van de mooiste ter wereld. Het oranje zand en de bijzondere rotsformaties geven hem zijn unieke karakter. Ook de Dode Zee en de Neboberg, waar Mozes het Beloofde Land zou hebben gezien, wil je niet missen.

Een fly drive door Israël en Jordanië

Wie genoeg tijd heeft voor een ontdekkingstocht in het Midden-Oosten, boekt een fly drive naar Israël en Jordanië. Zo combineer je het mysterieuze Jordanië met een bezoek aan het Beloofde Land en al zijn culturele, historische en religieuze hoogtepunten. Je kunt de grens oversteken bij de Dode Zee, bij de Israëlische badplaats Eilat. Met een fly drive door Israël en Jordanië combineer je een bezoek aan twee landen met eeuwenoude culturen. Deze grond hebben veel volkeren in de loop der jaren hun thuis genoemd.

De nationale keuken van Jordanië

De keuken van Jordanië laat zich het beste omschrijven als een mix van mediterrane en oosterse smaken en lijkt daarmee op de Israëlische keuken. Ook tijdens een fly drive door Jordanië geniet je dus van humus, tahini, baba ganoush, olijven, pita en falafel. Jordanië is een islamitisch land, waardoor varkensvlees op elke menukaart zal ontbreken. Ook alcohol is niet verkrijgbaar. Echter zal je deze twee totaal niet missen, aangezien de nationale keuken je smaakpapillen behoorlijk verwent.

Avontuurlijke vakantie in een land vol verrassingen

Met een fly and drive naar Jordanië bezoek je een veilig land in het Midden-Oosten dat je met al zijn bezienswaardigheden behoorlijk weet te verbluffen. Het feit dat het land geen massa’s toeristen ontvangt, maakt de bestemming nog interessanter. Jordanië is een avontuurlijk land, maar in de goede zin van het woord. Bovendien heb je hier de kans om een van de zeven wereldwonderen te bezoeken. En zeg nu zelf, er zijn maar weinig vakantiebestemmingen die je dat kunnen bieden.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software