Zoek & boek

Fly drive Australië

  • Vergelijk alle fly drives
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Met een fly drive in Australië wordt je droom werkelijkheid

Voor velen van ons is dit het ultieme reisdoel: een fly drive in Australië. Een bezoek aan dit gigantische continent doet je elke dag verbazen over de kracht van Moeder Natuur. Down Under is het land van de schitterende natuur, talloze diersoorten, levendige steden en uitgestrekte stranden. Australië is een smeltkroes van nationaliteiten, waar een easy-going way of life heerst. Die ontspannen vibe pik je tijdens je fly drive in Australië direct op. Australië is gigantisch en dus maak je een rondreis altijd door een beperkt deel van het land.

Fly drive standaarddummy
Waar wacht je nog op?

Boek direct je Fly Drive naar Australië

De Jong Intra Bekijk prijs
Olives Travel Bekijk prijs
Fly Drive dummy

Uitgestrekte gebieden waar je de wegen voor jezelf hebt

Je moet er wat voor over hebben, maar de beloning is groot. Wil je een fly drive naar Australië maken, dan vlieg je zonder tussenlanding 21,5 uur. Op het vliegveld pik je direct je huurauto op. Onthoud dat je tijdens je fly drive in Australië geen strak gepland programma moet hanteren. De afstanden zijn namelijk groot. Zorg onderweg altijd voor een volle tank en genoeg eten en drinken, want veel gebieden zijn verlaten. In Australië wordt links gereden. Probeer, indien mogelijk, de Great Ocean Road in je programma op te nemen.

Koraalriffen, levendige steden en verlaten gebieden

Australië kent tal van hoogtepunten, waarvan we hier maar een fractie kunnen noemen. Interessante steden om in je fly drive door Australië op te nemen, zijn Canberra, Melbourne en Sydney met zijn karakteristieke Opera House. Na Melbourne is het het leukst om via de Great Ocean Road te reizen. Het rijden door de Australische outback is een niet te vergelijken ervaring. De stad Alice Springs ligt in het hart van dit gebied. Ook zijn Fraser Island, het grootste zandeiland ter wereld, en natuurlijk het Great Barrier Reef –het grootste koraalrif ter wereld- echte aanraders.

Dummy fly drive
Fly Drive paspoorten

Down Under aan tafel

Benieuwd naar wat je in Australië voorgeschoteld krijgt? De oorsprong van de nationale keuken ligt eigenlijk in Engeland. Niet bepaald het meest culinaire land wat je je kunt voorstellen, maar gelukkig hebben de vele immigranten in Australië hun culinaire tradities met zich meegenomen. Met name de mediterrane en de Aziatische gerechten zijn bijna overal verkrijgbaar. Hierdoor is de Australische keuken een stuk gevarieerder geworden. Bijzondere dingen die je op weinig andere plekken zult eten, zijn barramundi (een populaire vissoort) en kangoeroe. Wilde je dit altijd al uitproberen, dan is een fly drive in Australië het moment.

Elke dag een ander avontuur

Een fly drive in Australië heeft een enorme aantrekkingskracht op reizigers van over de hele wereld. Niet zo gek, want het land biedt je alles waar je naar op zoek bent. Voor velen is de route door de Outback, de middle of nowhere, een extra reden om deze reis te boeken. Het gevoel van ruimte en vrijheid ervaar je op maar weinig andere plekken. Die droge vlakte staat in contrast met de regenwouden en de stranden die je tijdens je fly drive in Australië bezoekt. Elke dag begin je weer aan een ander avontuur!

Dummies fly drive
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over fly drives?

Linda helpt je verder

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de perfecte fly drive vakantie of bij het vinden van de juiste reisorganisatie? Wil je meer weten over de unieke ervaring van een fly drive reis en welke verborgen parels je kunt ontdekken? Of ben je nieuwsgierig naar de beste tijden van het jaar om op fly drive avontuur te gaan? Ontdek alles wat je moet weten om je volgende fly drive vakantie onvergetelijk te maken.

Linda Fly Drives
Linda Fly drive Expert
  • Vergelijk alle fly drives
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met fly-drive reizen voor je…