Fly Drive Puglia

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Een fly and drive in Puglia, ongerept en authentiek stukje Italië

Een fly drive naar Puglia, in het Nederlands ook wel bekend als Apulië, brengt je naar één van de meest ongerepte streken van heel Italië. Puglia vind je in de hak van de laars, grenzend aan zowel de Adriatische als de Ionische Zee. Boek je een fly en drive naar Puglia, dan ga je groene valleien, bergdorpjes en de typische trulli huisjes tegemoet. Geniet je in Puglia van een fly drive, dan doe je dat in alle rust. Van massatoerisme is er in de verste verte namelijk geen sprake.

Populaire Fly Drives

Van middeleeuwse steden tot kalkstenen huisjes tijdens je fly en drive in Puglia

Ooit gehoord van Polignano a Mare, het witte dorpje dat op een steile rotswand is gelegen? Je vindt het in de regio Puglia, waar het zich aan een prachtig kiezelstrand bevindt. Havenstad Bari biedt je met zijn ‘centro storico’ een interessant labyrint van smalle straatjes en pleintjes die zijn ruige imago volledig tenietdoen. In het centrum van Lecce proef je van een barokke stijl. Je vindt er wel tientallen kerken. In de in een groene vallei gelegen Alberobello vind je 1500 kalkstenen trulli huisjes met kegelvormige daken.

Ervaar met deze fly drive hoe Puglia koken tot een kunst verheft

Italianen hebben op culinair gebied hoge standaarden, maar nemen voor de gerechten die in Puglia worden geserveerd hun petje af. Gezien de grote hoeveelheid graanvelden die je in Puglia tijdens je fly drive ziet, zal het je niet verbazen dat brood en pasta een belangrijke rol in de regionale keuken spelen. Ook verse visgerechten sieren elke menukaart. Door zijn geografische ligging is de regio ook beïnvloed door de Arabische, Griekse en Afrikaanse keuken. Italiaanse schotels met een bijzondere twist dus. De tomaten, aubergines en artisjokken zijn van wereldklasse.

Urenlang tafelen in authentieke trattoria’s

Boek je een fly and drive in Puglia, dan doe je dat vooral voor het natuurschoon en de culturele schatten en niet zozeer voor het uitgaan. Alhoewel er veel verschillende uitgaansgelegenheden zijn, van knusse wijnbars tot grote clubs, is de sfeer een stuk minder uitbundig dan op veel andere plekken in Italië. Puglia geldt daarentegen als een ultieme plek om urenlang met vrienden en familie te tafelen. Schuif niet aan bij de toeristische trattoria’s, maar ga daar zitten waar ook de locals graag komen. Zo zijn lekker eten en acceptabele prijzen gegarandeerd. Buon appetito!

Boek dit jaar Puglia als fly drive en ga een authentieke ervaring tegemoet

Met een fly drive in Puglia ga je een authentieke vakantie tegemoet. Geen massatoerisme, maar juist een ongerept gebied dat door nog weinigen is ontdekt. Zelfs in het hoogseizoen kan het zijn dat je dagenlang alleen maar Italiaans om je heen hoort. Van de zon genieten doe je niet aan overvolle, met ligbedjes bezaaide stranden, maar aan rustige baaien omringd door prachtige natuur. De meeste reizigers kiezen voor een fly drive in Puglia van 10 dagen, genoeg om al het schoon te bewonderen én uit te rusten.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software