Fly Drive Schotland

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 6 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Ruige hooglanden, whisky, kastelen en meer tijdens een fly and drive in Schotland

Heerlijk rondrijden over de single track roads zonder ook maar een sterveling tegen te komen: vier je in Schotland een fly drive vakantie, dan geniet je in alle rust van je omgeving. Het groene, vaak bergachtige landschap is bezaaid met meren en kastelen en vormt het decor van tal van mysterieuze vertellingen. De adembenemende natuur wissel je tijdens een fly en drive door Schotland af met een bezoek aan gezellige steden. Zo is een fly drive in Schotland een natuurvakantie boordevol andere elementen die je dagelijks verbazen.

Populaire Fly Drives

De bijzonderste plekken om in het programma van je fly drive in Schotland op te nemen

De lijst met bezienswaardigheden om tijdens je fly and drive door Schotland te bezoeken, is ellenlang. Toch is er een aantal dingen dat je niet mag missen. Bijvoorbeeld de Schotse hoofdstad Edinburgh, die dankzij zijn wirwar van pubs en smalle steegjes een gezellig karakter heeft. Natuurlijk probeer je bij het meer van Loch Ness, bij de stad Iverness, een glimp van Nessie op te vangen. In het zuidwesten van Schotland bezoek je Fort Willem, dé plek voor reizigers die zoeken naar de uitdagendste natuurwandelingen.

De wondere wereld van de typisch Schotse gerechten

Alhoewel Schotland een multiculturele bestemming is en je er van allerlei internationale keukens kunt eten, is het natuurlijk het leukst om tijdens je fly en drive in Schotland juist de typische streekgerechten uit te proberen. Het nationale gerecht van Schotland is haggis, een vleesgerecht op basis van orgaanvlees, havermout en kruiden. Je bent er gek op of je walgt ervan, een middenweg bestaat eigenlijk niet. Ook eet men graag zalm, lamsvlees, rundvlees en bloedworst. Whisky is natuurlijk de nationale drank. Benieuwd hoe deze wordt gemaakt? Schotland telt meer dan honderd actieve whiskydistilleerderijen.

Uitgaan tijdens je fly en drive door Schotland

In het land van de kilts en de whisky is het prima uitgaan. Edinburgh is als hoofdstad het epicentrum van het uitgaansleven. De stad staat bekend om zijn gezellige pubs, maar heeft ook andere uitgaansgelegenheden zoals cocktailbars en clubs. In Edinburgh sluiten de kroegen en discotheken om 03.00. In de kleinere plaatsen die je tijdens je fly drive in Schotland aandoet, ben je na zonsondergang meestal aangewezen op de typisch Schotse pubs. Overigens geen straf, want wie op zoek is naar een ongedwongen avond vol gezelligheid, is er aan het goede adres.

Schotland als dé fly drive bestemming om weer even helemaal tot jezelf te komen

Kies je Schotland als fly drive bestemming voor je volgende vakantie, dan weet je zeker dat je na deze reis met een volle batterij thuiskomt. De overweldigend groene natuur met zijn vele mogelijkheden tot sportieve activiteiten, zijn ontspannen sfeer en gezellige steden dragen daar allemaal aan bij. Schotten zijn hartelijke mensen die jou tijdens je verblijf graag helpen of een praatje met je maken. Boek een aanbieding naar deze bijzondere bestemming en ontdek het afwisselende vasteland, eventueel in combinatie met eilanden als Skye, Islay en Harris.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 6 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software