Op vakantie naar Zuid-Afrika? 3 hoogtepunten die je niet mag missen

Wil jij een autorondreis maken op een ander continent en houd je van onverwachte avonturen, indrukwekkende natuur en contact met locals? Dan is een fly drive door Zuid-Afrika echt iets voor jou! Dit land heeft een uitstekend netwerk van goed onderhouden wegen, vele soorten accommodaties met basic tot luxe faciliteiten en slechts een tijdverschil van twee uur met Nederland. Honderdduizenden reizigers gingen je voor en bezochten de favoriete bestemmingen van Zuid-Afrika. Het bracht ons tot dit lijstje met 3 hoogtepunten die je niet mag missen!

1. Deze steden mag je niet missen: Kaapstad en Johannesburg

Wist jij dat er vanuit Amsterdam dagelijks een rechtstreekse vlucht gaat naar zowel Kaapstad als Johannesburg? De vluchten naar Zuid-Afrika gaan overdag zodat je ’s avonds op bestemming aan komt en direct kunt gaan rusten. De terugvlucht vindt ’s nachts plaats. Ideaal, want zo kun je nog de hele dag van je vakantie genieten. Je kunt ervoor kiezen om in Kaapstad aan te komen en vanaf Johannesburg terug te vliegen, of andersom. Zo hoef je de hoogtepunten uit beide steden niet te missen. In Kaapstad bezoek je natuurlijk de Tafelberg (lekker met de kabelbaan!) en Kaap de Goede Hoop. In Johannesburg mag je de Sterkfontein grotten echt niet missen.

2. Het hoogtepunt van jouw vakantie in Zuid-Afrika: op safari in Kruger National Park

Zeg je safari, dan zeg je Kruger National Park. Dit is één van de grootste nationale parken in Zuid-Afrika. Naast dat je hier een grote kans hebt om de big-five te spotten, kun je ook minder populaire dieren zien. Wat dacht je van cheeta’s, nijlpaarden of antilopen? Het grote voordeel van het Kruger National Park zijn haar goed begaanbare wegen. Dit park is bovendien erg groot, waardoor je zelf op pad kunt en je niet tussen andere toeristen hoeft te begeven. Het Kruger National Park is zonder meer een hoogtepunt dat jij op jouw vakantie in Zuid-Afrika echt niet mag missen!

3. In Zululand ontmoet je tijdens jouw vakantie de lokale bevolking van Zuid-Afrika

Wie de lokale bevolking van Zuid-Afrika wil ontmoeten, kiest voor een overnachting in Zululand. Deze in het verleden door de Apartheidsstrijd geteisterde regio, vertelt nog veel van zijn verleden. Ook voor wie niet van geschiedenis houdt, is er in Zululand genoeg te beleven. Er zijn in dit gebied meerdere mogelijkheden om bij locals op hun boerderijen te slapen en kennis te maken met het uitgestrekte platteland van Zuid-Afrika. Een kennismaking met de lokale bevolking van Zululand is een hoogtepunt dat jouw rondreizen Zuid Afrika compleet maakt!

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software