Fly Drive Noorwegen

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 37 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Op autorondreis door Noorwegen, een fly drive vol natuurspektakels

Gaat jouw fly drive naar Noorwegen dit jaar? In welk seizoen je ook koers zet naar dit Scandinavische land, je zult 365 dagen per jaar versteld staan van de natuur en de prachtige omgeving waarin je je bevindt. Tijdens een fly and drive door Noorwegen in de zomermaanden geniet je van het groene landschap en ervaar je de middernachtzon. En tijdens een fly en drive door Noorwegen in de wintermaanden wacht je ’s avonds in het besneeuwde landschap af of het fenomeen dat het Noorderlicht heet, zich aan je wil tonen.

Populaire Fly Drives

Uitgerust en ontspannen beginnen aan je fly and drive in Noorwegen

Ben je van plan een fly and drive naar Noorwegen te boeken, dan kun je dit – afhankelijk van de route- op verschillende manieren aanpakken. Sommige reizigers maken een rondreis van een week of drie door het hele land. Heb je minder tijd, dan kun je je fly drive in Noorwegen in een specifiek deel van het land te maken. Vaak kies je dan tussen het noorden en het zuiden. Kies je voor een rondreis op basis van vlucht en huurauto of camper, dan start je uitgerust aan je vakantie.

De hoogtepunten van Noorwegen

Vier je in Noorwegen een fly drive vakantie in het noorden van het land? Dan is Tromsø, de levendige studentenstad ver boven de poolcirkel, een echte aanrader. Bovendien leven in het noorden van het land ook de traditionele Sami. Karasjok is hun hoofdstad. Gletsjerwandelingen, walvissafari’s en hondensledetochten zijn overal te boeken. Het zuiden van het land staat bekend om zijn kuststrook, waar je in de zomer heerlijk kunt zwemmen en watersporten. Natuurlijk bezoek je het indrukwekkende Lysefjord vlakbij Stavanger en steden als Oslo, Bergen en Trondheim. In hoofdstad Oslo is het heerlijk winkelen, eten en uitgaan.

Van krab tot walvisvlees: ontdek tijdens je fly drive in Noorwegen de nationale keuken

Het zal je niet verbazen dat er in Noorwegen veel visgerechten op het menu staan. Vooral zalm, krab en kabeljauw zijn overal verkrijgbaar. Ook stokvis, kabeljauw die drie tot vier maanden aan grote rekken in de buitenlucht wordt gedroogd, wordt graag gegeten. Maar wist je dat men in Noorwegen ook walvisvlees eet? De elders omstreden walvisjacht wordt in dit Scandinavische land nog steeds in stand gehouden. Kijk er dus vooral in het noorden van het land niet van op als je walvis op de menukaart tegenkomt.

Bezoek met een fly en drive in Noorwegen een van Europa’s overweldigendste landen

Met een fly en drive in Noorwegen ontdek je zonder twijfel een van de meest verbazingwekkende landen van Europa. De natuur is overweldigend, de steden zowel hip als klassiek en dankzij de goede infrastructuur kun jij comfortabel van de ene naar de andere plek rijden. Ga jij deze zomer zwemmen langs de Noorse zuidkust? Of reis je af naar de imposante Noordkaap? Als uitgestrekte bossen, trendy steden, toendra’s, hoogvlaktes, gletsjers en traditionele vissersdorpen tot jouw verbeelding spreken, is een last minute naar Noorwegen dé vakantie voor jou!

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 37 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software