Fly Drive Curacao

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Een fly drive naar Curaҫao: perfecte zonvakantie in het Caribisch gebied

Een fly and drive naar Curaҫao brengt je naar het grootste van de ABC eilanden. Het turquoise zeewater en de spierwitte zandstranden met wuivende palmbomen weten elk jaar weer tal van reizigers te overtuigen tot het boeken van een fly en drive op Curaҫao. Om van de koraalriffen met tropische vissen nog maar niet te spreken. Wie op Curaҫao een fly drive vakantie viert, ervaart op het kleurrijke eiland een perfecte zonvakantie in het Caribisch gebied.

Relaxt op weg tijdens een fly and drive op Curaҫao

Vanaf Amsterdam vlieg je in negen tot tien uur rechtstreeks naar jouw tropische bestemming. Bij aankomst pik je je huurauto op en kan je fly en drive op Curaҫao meteen beginnen. Rondrijden op Curaҫao is een fluitje van een cent. Het is er nooit echt druk en de inwoners hebben een relaxte rijstijl. De ringweg in Willemstad uitgezonderd zijn alle wegen éénbaanswegen. Let er wel op, dat voorrangsregels per rotonde kunnen verschillen.

De must-sees van Curaҫao

Curaҫao is dan wel een ideale zonbestemming, dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niets anders te doen is. Hoofdstad Willemstad met zijn koloniale, kleurrijke panden en shopping mogelijkheden staat garant voor heel wat uren vermaak en gezelligheid. Mambo Beach en de Jan Thiel baai gelden als de meest trendy zandstranden, waaromheen ook uitgaansmogelijkheden bestaan. Wat natuur betreft mag je het Christoffelpark en de daar gelegen Christoffelberg niet vergeten. Het is het hoogste punt van het eiland.

Tijdens een fly en drive op Curaҫao heeft de inwendige mens niets te klagen

De oorspronkelijke keuken van Curaҫao kent veel Creoolse gerechten. Vlees wordt veel gegeten en dankzij het nabijgelegen Zuid-Amerika is dat van goede kwaliteit. Stoofschotels zijn onder de lokale bevolking mateloos populair. Natuurlijk kun je tijdens je fly drive op Curaҫao ook rekenen op tal van vissoorten en schaal- en schelpdieren. Tropische vruchten zoals papaja en mango maken de keuken nog kleurrijker en veelzijdiger. Ook internationale keukens zijn op Curaҫao rijk vertegenwoordigd.

Het gezellige en swingende nachtleven van het eiland

Ook na zonsondergang heerst er op het eiland die typerend relaxte sfeer. In de uitgaansgelegenheden proef je een gezellige vibe. Uitgaan doe je vaak buiten en onder het genot van live muziek. Hippe clubs vind je op plekken zoals Mambo Beach en Jan Thiel baai. Ook worden er op het eiland veel evenementen georganiseerd, die vaak in het teken van eten staan. Ga na of er tijdens jouw fly and drive op Curaҫao iets op de agenda staat en meng je onder de locals!

Vier op Curaҫao je fly drive en laad je batterij weer helemaal op

Of je nu gaat voor de bountystranden, het spotten van dolfijnen, het stukje Hollands erfgoed of het snorkelen bij de koraalriffen, wie op Curaҫao zijn fly drive vakantie viert gaat een verblijf vol plezier en ontspanning tegemoet. Voor een reis op dit Caribische eiland hoef je niet diep in de buidel te tasten. Via vergelijkingswebsite FlydriveDirect.nl vind je bij diverse reisorganisaties aanbiedingen die je ook met een kleinere portemonnee naar dit pareltje in het Caribisch gebied brengen.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software