Fly Drive IJsland

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 76 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Op naar IJsland: een fly drive door een mystieke wereld

Maak je van een fly drive door IJsland jouw volgende vakantie? Dan ga je een rondreis door een land van uitersten tegemoet. Maak je een fly and drive door IJsland, dan bewonder je zowel zwarte lavastranden en warmwaterbronnen als gletsjermeren en ijsschotsen. Een adembenemend landschap, waar je met een beetje geluk ook het Noorderlicht kunt zien. In combinatie met de mystieke IJslandse cultuur maakt dit een last minute in IJsland een fly drive om nooit meer te vergeten. Met een huurauto reis je comfortabel langs alle hoogtepunten van het land.

Populaire Fly Drives

De hoogtepunten van een fly and drive door IJsland

Je fly drive in IJsland start in hoofdstad Reykjavik. Een hippe stad met een Scandinavisch karakter. Veel reizigers die koers zetten naar dit land, kiezen voor een fly drive door IJsland van 5 dagen. Binnen dit tijdsbestek bekijk je de hoofdstad en rijd je de 300 kilometer lange route van de Golden Circle. Je bezoekt onder andere de Blue Lagoon, Skogafoss en Gullfoss. Met een fly en drive van 8 dagen kun je ook het zuiden van het land in je programma opnemen. Hier vind je enkele van de mooiste watervallen.

Vervoer naar en binnen IJsland

Een last minute naar IJsland is een fly drive waarvoor je niet lang hoeft te reizen. Na drie uur vliegen arriveer je in Reykjavik. In deze compacte stad zelf heb je nog geen huurauto nodig. Ook van het openbaar vervoer zal je geen gebruik hoeven maken. Buiten de stad kun je niet zonder huurauto, want openbaar vervoer is buiten Reykjavik niet aanwezig. Je vakantie naar IJsland als fly drive boeken is dus een slimme keuze. Zo ontdek je alles op eigen tempo en vermijd je hoge kosten voor georganiseerde tours. Rondreizen per camper kan ook.

Maak tijdens een fly drive door IJsland kennis met de bijzondere keuken van het land

IJsland staat bekend als een duur land. Het moet een groot deel van zijn producten dan ook importeren. Toch kun je voor schappelijke prijzen eten en boodschappen doen. De IJslandse menukaarten zijn maar wat verrassend. Tijdens je fly and drive in IJsland heb je veelal de keuze uit diverse vissoorten. Daarnaast gebruikt men zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Rendier, walvis en wild paard vind je daarom regelmatig op de menukaarten terug. Pylsa is de typisch IJslandse hotdog, lekker voor tussendoor. Skyr is de compacte IJslandse yoghurt.

Een last minute naar IJsland als fly drive is een reis die anders dan anders is

Een fly drive door IJsland betekent een reis door een land van ruige landschappen en bijzondere kustlijnen. Alhoewel IJsland de laatste jaren flink meer in trek is geraakt, hoef je voor massatoerisme niet te vrezen. IJsland heeft nog altijd zijn authentieke karakter. Het hele eiland voelt als één bron van rust. Een bron van rust die uitnodigt tot tal van ontdekkingstochten. Begin en eindig je reis in het hippe Reykjavik met zijn geheel eigen karakter en geniet zo van het beste van beide werelden.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 76 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software