Fly Drive Gran Canaria

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Een fly & drive naar Gran Canaria, lieveling van de Canarische archipel

Met een fly drive op Gran Canaria reis je naar het op twee na grootste eiland van de Canarische archipel. Het groene en rijkbegroeide noorden vormt een bijzonder contrast met het hete zuiden. Door zijn veelzijdige landschap wordt Gran Canaria een klein continent genoemd. Zo is een fly and drive in Gran Canaria perfect voor natuurliefhebbers. Met een kust van ruim 230 kilometer lang en 160 verschillende stranden maak je in Gran Canaria ook een fly drive boordevol strandplezier. Het zuiden van het eiland beschikt over mooie zandstranden.

De ongerepte natuur in

Een fly drive op Gran Canaria is dus perfect voor natuurliefhebbers, maar daarmee ook voor sportievelingen. Het vulkanische landschap bewonderen doe je het best met de wandeling naar Roque Nublo. Een route die je via de Caldera de Tejeda naar een tachtig meter hoge basaltrots leidt. Ook de bijna 600 meter hoge vulkaan Pico de Bandama wil je niet missen. De ernaast gelegen krater, Caldera de Bandama, is de grootste van het eiland. De Barranco de Guayadeque, een groene en ongerepte kloof waar belangrijke archeologische vondsten zijn gedaan, mag eveneens niet aan je to-do lijstje ontbreken.

Een stukje Afrika en Latijns-Amerika tijdens je fly drive op Gran Canaria

Op Gran Canaria is elke keuken vertegenwoordigd. Bang dat je honger krijgt hoef je tijdens je fly and drive op Gran Canaria dus niet te zijn. Alhoewel je van veel internationale keukens kunt eten, is het het leukst om juist de typische gerechten te proeven. Op Gran Canaria gebruikt men graag aardappel. Deze speelt vaak de hoofdrol in de eenpansgerechten die men op het eiland graag eet. Ook met de geroosterde en tot bloem gemalen gerst, Gofio, wordt veel gewerkt. Hier hebben Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse invloeden aan bijgedragen.

Van cocktailbar tot knallend zomerfeest: met een fly and drive op Gran Canaria kan het

Vier je in Gran Canaria een fly drive vakantie? Dan zal je gauw tot de conclusie komen dat het eiland verschillende kanten heeft. Waar enerzijds natuur- en wandelliefhebbers hun hart ophalen, zitten ook feestbeesten hier goed. Vooral aan de zuidkant van het eiland is het goed uitgaan. De gelegenheden zijn heel divers. Heb je zin in een cocktail in een trendy bar, dan is dat heel goed mogelijk. Maar heb je zin in wat uitbundigers, dan zijn er clubs en knallende shows voor het uitkiezen.

Iedereen viert op Gran Canaria de fly drive vakantie waarnaar hij op zoek is

Boek je een last minute vakantie naar Gran Canaria, dan ga een rondreis op een veelzijdig eiland tegemoet. Een eiland dat voldoet aan de eisen van veel reizigers anno nu. Strijk tijdens je fly & drive op Gran Canaria neer bij authentieke vissersdorpjes, bewonder tijdens pittige wandelingen de subtropische begroeiing, duik in een verscholen baai of plof juist neer aan een georganiseerd zandstrand met alle faciliteiten die je je wenst. Dagelijks proef je van een ontspannen, mediterrane sfeer met een vleugje Afrikaanse invloeden. Diviértete (veel plezier)!

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software