Fly Drive Portugal

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 17 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Een fly drive naar Portugal, mediterraan land met eigen identiteit

Boek jij dit jaar een fly and drive naar Portugal? Dan reis je af naar een mediterrane bestemming die toch nét iets anders is dan de rest. Of een fly en drive naar Portugal zich nou onderscheidt door de afwisselende natuur, verrassende keuken, gastvrije bevolking of een combinatie van alles, met een last minute naar dit land ga je altijd een zorgeloze tijd tegemoet. Boek je rondreis door Portugal als fly drive en ontdek de wereldberoemde én verborgen parels van het land.

Populaire Fly Drives

In een paar uur onder de Portugese zon

Jouw fly drive naar Portugal kan op zowel vliegveld Eindhoven als Schiphol beginnen. Dagelijks vertrekken er directe vluchten naar deze zuidelijke bestemming. Vanaf Amsterdam reis je in twee uur en een kwartier naar Porto, in Lissabon zet je na drie uur vliegen voet aan de grond. De meeste reizigers die een fly and drive naar Portugal boeken, kiezen voor een reis van om en nabij de 15 dagen en starten in één van deze twee steden. De Portugese wegen zijn goed onderhouden. Soms wordt er tol geheven.

Favoriete bestemmingen tijdens een rondreis door Portugal per fly drive

Portugals hoofdstad Lissabon mag uiteraard niet aan je fly & drive vakantie in het land ontbreken. De stad ademt klasse en telt tal van historische gebouwen die je terugvoeren naar het glansrijke verleden van het land. De tweede stad van het land, Porto, is in het noorden gelegen en bevindt zich in een groene omgeving vol wijnstreken en middeleeuwse plaatsen als Guimarães en Braga. Maar heb je ook wel eens subtropische bestemmingen als Madeira en de Azoren overwogen?

De bekendste badplaatsen van Portugal

Voor de meest gewaardeerde badplaatsen begeef je je met een fly en drive in Portugal naar het uiterste zuiden van het land. De Algarve weet jaarlijks heel wat zonaanbidders meer dan tevreden te stellen. Sla het drukke Albufeira over en strijk neer aan een van de andere kustplaatsen zoals Olhos d’Agua of Carvoeiro. De goudgele stranden worden gesierd door bijzondere rotsformaties. Ook aan de Costa de Lisboa, vlakbij de hoofdstad, vind je diverse mooie badplaatsen zoals Estoril.

Geroosterde sardientjes en frango piri piri: eten tijdens je fly and drive in Portugal

Een bijkomend voordeel van een vakantie in Portugal is dat het eten er overheerlijk en ook nog eens prima betaalbaar is. Typische gerechten zijn koolsoep en geroosterde sardientjes. De geur van de visjes lijk je overal te ruiken, vooral in de kustplaatsen. Het is de geur die Portugal haast definieert. De carnivoren onder ons zetten hun tanden in een francesinha, een met verschillende vleessoorten rijkelijk belegde sandwich.

Alle reden voor een fly en drive in Portugal

Op zoek naar prachtige stranden, weelderige natuur, cultuurschatten en de gezelligste steden voor een hapje, drankje en een dansje? Dan weet je wat jouw volgende bestemming is. Je kunt een rondreis Portugal als fly drive ook combineren met een bezoek aan Spanje. De hoogtepunten van Spanje en Portugal zijn in verschillende tijdsbestekken prima te verenigen in één rondreis. Zo ontdek je de hoogtepunten van twee Zuid-Europese landen en leer je, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoe verschillend ze van elkaar zijn.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 17 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software