Fly Drive Tenerife

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Een fly and drive naar Tenerife, het eiland van de eeuwige lente

Benieuwd naar het eiland dat men het ‘eiland van de eeuwige lente’ noemt? Boek dan een fly and drive naar Tenerife om dit vulkanische eiland in de Atlantische Oceaan zelf te ontdekken. Het grootste Canarische eiland ontleent zijn naam, die ‘Witte Berg’ betekent, aan zijn vulkaan. Natuurlijk bezoek je deze wanneer je in Tenerife een fly drive vakantie viert. Het noorden van het eiland heeft tropische vegetatie en het zuiden is droog en rotsachtig. Zo heb je elke dag van je fly drive op Tenerife een ander decor.

Gaan en staan waar je wilt

In Tenerife een fly drive vakantie vieren? Met een rechtstreekse vlucht van nog geen vijf uur en een huurauto die op het vliegveld voor je klaarstaat, begint je rondreis zonder zorgen. De auto is de beste manier om alle plekken van het eiland snel en wanneer je wilt te kunnen bereiken. De wegen op het eiland zijn erg goed te noemen en de rijstijl van de eilandbewoners is over het algemeen een stuk rustiger dan op het Spaanse vasteland. Hoogteverschillen en smalle bergweggetjes kunnen het autorijden zo af en toe een beetje spannend maken.

De mooiste plekken van Tenerife om per fly drive te bezichtigen

Wat bezienswaardigheden op dit Canarische eiland betreft, staat de Pico del Teide natuurlijk bovenaan. Deze vulkaan is maar liefst 3718 meter hoog en vormt tevens het hoogste punt van heel Spanje. Ben je op zoek naar het bijzonderste strand om tijdens je fly drive op Tenerife je voetstappen in achter te laten? Ga dan naar Playa de las Américanas; dit zwarte vulkanische strand wordt elk jaar bedekt door een laag Saharazand. Geschiedenis en cultuur snuif je in Güímar, het plaatsje met piramides van lavastenen, en in hoofdstad Santa Cruz.

Van salsa tot nachtclub: met een fly drive op Tenerife is uitgaan divers

Of je nu een biertje wilt drinken in een lokale bar, aan een chique cocktail wilt nippen of een hippe club in wilt duiken, tijdens een fly and drive op Tenerife is alles mogelijk. Uitgaansgelegenheden zijn er namelijk voor iedereen, van cocktailliefhebbers tot ware kroegtijgers en diegenen die losgaan op de drukste clubs. Playa de las Americas is het epicentrum van het nachtleven op Tenerife, alhoewel jongeren zich meestal naar Las Veronicas begeven. In hoofdstad Santa Cruz vind je salsa- en latinbars, waar vaak live bands spelen.

Een fly en drive op Tenerife, het hele jaar door genieten

Je fly & drive naar dit Canarische eiland heb je middels vergelijkingssite FlydriveDirect.nl bij reisorganisaties als Kras zó geboekt. In een paar muisklikken leg je je vlucht, huurauto en verblijf in een hotel of appartement vast. Een fly en drive op Tenerife is tot in de puntjes verzorgd, maar vul je ook in zoals jij dat wilt. Tenerife is dankzij zijn klimaat en natuur één van de populairste vakantiebestemmingen van Europa. Echter zijn de toeristen over het hele jaar verdeeld, waardoor je nog altijd in relatieve rust kunt genieten.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software