Fly Drive Lanzarote

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Een fly drive op Lanzarote, het Canarische eiland waar je dat pure gevoel nog ervaart

Lanzarote is een vulkanisch eiland behorend tot de Canarische archipel, ten westen van Afrika. Het heeft bijzondere natuur en mooie stranden voor je in petto. De mooiste duiken in de zee maak je tijdens je fly drive in Lanzarote bij de badplaatsen Playa Blanca, Puerto del Carmen en Costa Tequise. Het binnenland van Tenerife wordt gesierd door groente- en fruitplantages, maar ook uitgestrekte wijngaarden tussen vulkanische kraters. Vier je in Lanzarote je fly drive vakantie, dan heb je alle rust en ruimte die je wenst.

Naar Lanzorote? Een fly drive is de beste manier om het eiland te ontdekken

Via vergelijkingswebsite FlydriveDirect zie je in een oogopslag welke aanbiedingen verschillende reisaanbieders voor je hebben klaarstaan. Met een fly drive naar Lanzarote kun je met een laag budget toch een geheel tot in de puntjes verzorgde vakantie vastleggen. Je vliegt in vier tot vijf uur naar het eiland, waar het een uur vroeger is dan in Nederland. Op het vliegveld staat je huurauto klaar. Het is prima rijden op het eiland. De wegen zijn prima te noemen en de afstanden tussen de bezienswaardigheden niet te groot.

Bijzondere natuurgebieden om tijdens je fly drive op Lanzarote te bezoeken

Op Lanzarote barst het van de bijzondere natuurgebieden. Degene die de lijst aanvoert, is Nationaal Park Timanfaya. Eigenlijk kun je dit park het grote uithangbord van het eiland noemen. In dit ruige gebied van ongeveer 50 vierkante meter verbaas je je over de ene vulkaankegel of krater na de andere. Met je huurauto rijd je zelfstandig door de lavavelden. Ook Cueva de los Verdes, een imposant grottenstelsel, zou eigenlijk niet aan je verblijf op het eiland mogen ontbreken. Bezoek ook voormalig hoofdstad Teguise voor zijn lokale kunst en streekproducten.

Op de vulkanische grond van Lanzarote zijn pure smaken gegarandeerd

Vier je op Lanzarote jouw fly drive vakantie, dan valt het vruchtbare vulkaanlandschap je direct op. Niet alleen zorgt dit voor de indrukwekkendste decors, de vruchtbare grond maakt de productie van wijnen ook mogelijk. In wijngebied La Geria groeien de druiven die vervolgens worden verwerkt in de bekende en geroemde Malvasia wijn. Proef er zeker eentje tijdens je fly drive op Lanzarote! Op Lanzarote eet men verder veel aardappelen, tomaat en ui. Ook visgerechten, soepen en stoofschotels zijn populair. Laat vooral de papas arragudas en mojo niet aan je voorbijgaan!

Rondreis op een eiland met een onbedorven karakter

Tijdens een fly drive op Lanzarote kom je zonder twijfel enkele van de bijzonderste landschappen tegen die je tot nu toe hebt gezien. De weelderig groene vegetatie en het donkere vulkaanlandschap vormen een interessant contrast waarop je maar niet uitgekeken lijkt te raken. Alhoewel behoorlijk wat toeristen naar dit Canarische eiland afreizen, heeft Lanzarote vanaf het begin van de toeristenstromen zijn best gedaan om dit zo goed mogelijk te dirigeren. Men probeert zoveel mogelijk te voorkomen dat het unieke landschap wordt aangetast. Zo ervaar je op Lanzarote nog altijd dat pure gevoel.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software