Fly Drive Italië

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 33 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Tijdens een fly drive in Italië klopt het allemaal

Zeg nou zelf, een fly and drive naar Italië staat toch ook op jouw verlanglijstje? Het fijne klimaat, het heerlijke eten en het natuurschoon dragen allemaal bij aan het perfecte plaatje. Bovendien lijken de steden die je tijdens je fly en drive door Italië bezoekt vaak meer op een groot openluchtmuseum. Al wandelend door de nu moderne en volop bruisende plaatsen ontdek jij de historie van één van Europa’s veelzijdigste landen. Verken het heuvelachtige Toscane, vlieg naar een eiland of boek een fly drive in Zuid-Italië. Het is helemaal aan jou!

Populaire Fly Drives

Bestemmingen om je ogen bij uit te kijken

Via vergelijkingssite FlydriveDirect.nl vind je een fly and drive door Italië in alle soorten en maten. In veel gevallen kun je je rondreis zelf samenstellen. Je verblijft in appartementen, hotels of bij een agriturismo, oftewel een boerenbedrijf. Favoriete bestemmingen zijn hoofdstad Rome en zijn omgeving, Venetië en het eiland Sicilië. Daar vormen prachtige stranden in combinatie met de weelderige natuur en aantrekkelijke steden als hoofdstad Palermo een compleet plaatje. Ook Umbrië en Toscane, waar natuur, kunst en gastronomie hand in hand gaan, zijn favoriet.

Een fly drive door Zuid-Italië

Een fly-drive door Zuid-Italië verdient nog wat aparte aandacht. Het zuiden van het land is namelijk een stuk robuuster dan de rest van Italië. Boek je een fly & drive naar deze regio, dan gaat het in de meeste gevallen om een rondreis door Napels en omgeving. In deze route is ook de Amalfikust opgenomen. De autoroute langs deze kust behoort tot de mooiste ter wereld. Behalve Napels en de Amalfikust bezoek je ook de Vesuvius en Pompeï.

Winkelen zonder grenzen tijdens je fly en drive in Italië

Het heeft geen uitleg nodig dat je in Italië kunt winkelen als de beste. Helemaal tijdens de saldi, de uitverkoop, kun je je lol niet op. Milaan geldt natuurlijk als dé modehoofdstad, maar ook in Venetië, Napels, Florence, Rome en Turijn heeft de fervente shopliefhebber geen klagen. Naast de internationale ketens en kleinere boetiekjes komen natuurlijk ook overal de Italiaanse designers in het straatbeeld terug. Alleen al het wandelen door de chique winkelstraten is een ervaring op zich.

Genieten van één van ’s werelds beste keukens

De Italiaanse keuken is niet zonder reden wereldberoemd. Tijdens je fly en drive door Italië is het aan tafel dan ook keer op keer genieten geblazen. De italianen dineren laat en uitgebreid. Een traditionele avondmaaltijd bestaat uit antipasti (koud voorgerecht), primi (warm voorgerecht), secondi (hoofgerecht) en dolci (zoet nagerecht). Natuurlijk sip je tijdens je fly drive in Italië ook regelmatig aan een prosecco, limoncello, grappa of sambuca.

Een fly and drive in Italië maakt elk mens gelukkig

Autoritten door glooiende landschappen vol olijf- en citrusbomen, zandstranden met turquoise zeewater, dorpen en steden waarin vroegere tijden tot leven komen en restaurants waar je zelfs als het sluitingstijd is niet weg wilt. Een last minute vakantie in het land van de laars, of je deze nu in luxe of eenvoudige accommodaties doorbrengt, heeft al sinds jaar en dag een enorme aantrekkingskracht op reizigers afkomstig uit alle werelddelen. In Italië wacht ook jou een portie geluk.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 33 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software