Nieuw-Zeeland

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Op fly drive naar Nieuw-Zeeland, waar fantasie werkelijkheid wordt

In de Grote Oceaan ligt een bestemming die je omver blaast. Nergens anders ter wereld tref je zo een overweldigend landschap. Met een fly drive naar Nieuw-Zeeland kun jij alles in eigen tempo en op jouw manier ontdekken. In dit land vind je vulkanen, geisers en gletsjers, maar ook modderpoelen, regenwouden en tropische stranden. Een omschrijving die uit een fantasieboek lijkt te komen, maar die je met een fly drive door Nieuw-Zeeland echt met eigen ogen kunt bekijken. Kies voor een reis naar het Noordereiland, het Zuidereiland of combineer de twee.

Een roadtrip per auto of camper

Voor een bezoek aan dit prachtige stuk Oceanië moet je wel wat overhebben: een vliegreis zonder tussenstop duurt namelijk maar liefst 24 uur. Nieuw-Zeeland laat zich niet alleen per huurauto, maar ook per camper prima ontdekken. Alhoewel je niet zomaar overal mag kamperen, heeft het land een breed aanbod aan kampeermogelijkheden. Je kunt verblijven op een georganiseerde Campground of Holiday Park, of op een openbare camping zonder toezichthouder. Daarvan zijn er in het land rond de 250. De wegen in Nieuw-Zeeland zijn goed, maar let wel op: er wordt in het land links gereden.

De hoogtepunten van het Noordereiland en het Zuidereiland

Vulkanen, geisers en modderpoelen bepalen grotendeels het landschap op het Noordereiland. Northland is een tropische streek waar je aan de prachtigste baaien kunt zonnebaden. Regenwouden vind je aan de East Cape. Auckland is een stad die je op het Noordereiland zeker moet hebben bezocht. Ben je tijdens je fly drive in Nieuw-Zeeland op het Zuidereiland, dan bezoek je natuurlijk het Nationaal Park Abel Tasman, waar je zeehonden en dolfijnen kunt spotten. Christchurch is de grootste stad van het Zuidereiland, terwijl Dunedin op zijn beurt de mooiste van het hele land wordt genoemd.

Verse producten van eigen bodem

Wat je voorgeschoteld krijgt tijdens je fly drive door Nieuw-Zeeland? Het zal je misschien verbazen, maar zo ver weg in de oceaan kun je toch alles eten wat je hartje begeert. Net als in Australië vormt de Britse keuken de basis voor de nationale keuken. Vers vlees komt van eigen bodem en ook zuivelproducten en fruit zijn het hele jaar door vers verkrijgbaar. Lam is de favoriete vleessoort. Ook eet men dankzij de lange kustlijn veel vis en zeevruchten. De Aziatische immigranten hebben ervoor gezorgd dat ook deze keuken in het land goed vertegenwoordigd is.

Ontdek de definitie van ongereptheid met een fly drive naar Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland vind je een overweldigende natuur die uitnodigt tot uitdagende ontdekkingstochten en sportieve activiteiten. Op veel plekken heb je de ongerepte natuur nog echt voor jezelf. Nou ja, je moet hem wel delen met tal van wilde diersoorten waarvan er tijdens je fly drive door Nieuw-Zeeland genoeg voor de lens van je camera verschijnen. De locals, die ook wel Kiwi’s worden genoemd, zijn vriendelijk en gastvrij en helpen je graag waar nodig. Naast het moderne leven in de steden ontdek je in Nieuw-Zeeland ook nog de traditionele Maori-cultuur.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Fly Drives.

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software