Fly Drive Ierland

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 59 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Op vakantie naar Ierland: een fly drive leidt je dwars door het échte Ierse leven

Een rondreis door Ierland als fly drive boeken? Er bestaat geen betere keuze. Met een fly drive door Ierland reis je geheel op eigen tempo door het land van mythen en legenden, groene landschappen, ruige kustlijnen én natuurlijk whisky en Guinness bier. In de steden die je tijdens je fly and drive in Ierland tegenkomt, voel je een nergens mee te vergelijken gezelligheid. Duik tijdens je rondreis regelmatig in een pub en ervaar het epicentrum van het sociale leven in het land. Sláinte (proost)!

Populaire Fly Drives

Ierlands mooiste plekken

Een rondreis Ierland als fly drive boeken wint langzaam maar zeker aan populariteit. Toch kun je wel zeggen dat je met het rondreizen door dit land een behoorlijk onontdekte bestemming bezoekt. Maak je een fly drive door Ierland, dan neem je natuurlijk hoofdstad Dublin op in je programma. Vlakbij die stad vind je het nationale park Wicklow Mountains. De Wild Atlantic Highway is een populaire route voor een last minute naar Ierland. De langste kustroute ter wereld leidt je langs plekken als Galway en de Cliffs of Moher.

Rondreizen door Noord-Ierland

Tussen de vele aanbiedingen voor een fly and drive naar Ierland van reisorganisaties als Kras en Tui vind je ook enkele rondreizen door Noord-Ierland. Alhoewel op hetzelfde eiland gelegen, maakt Noord-Ierland deel uit van het Verenigd Koninkrijk. Je bezoekt er uiteraard hoofdstad Belfast met zijn imposante kasteel, kathedraal én de Titanic Experience. Per slot van rekening werd het wereldberoemde cruiseschip in deze stad gebouwd. De Giant’s Causeway, een plek met wel 40.000 basaltzuilen, is een andere grote trekpleister.

Smullen van klassieke gerechten tijdens je fly and drive in Ierland

Ga je tijdens je fly and drive in Ierland uit eten, dan merk je al gauw dat men de klassieke gerechten van eigen bodem nog altijd hoog in het vaandel heeft. In de grote steden vind je eveneens internationale restaurants. Veel typisch Ierse gerechten zijn stoofschotels. De bekendste van allemaal is de Irish Stew. De klassieke gerechten zijn tegenwoordig veelal van een moderne twist voorzien. Men gebruikt vooral lokale en biologische ingrediënten.

Een fly drive door Ierland is een reis door een land boordevol tradities

De Ierse cultuur vindt zijn oorsprong duizenden jaren terug en wordt vandaag de dag nog steeds trots door de bevolking in stand gehouden. Boek jij een vakantie naar Ierland als fly drive? Dan zal je op een groot aantal plekken waar je komt de traditionele, Ierse muziek horen. Samen met dans maakt dit een belangrijk deel uit van het leven. Ben je op 17 maart in het land? Dan vier je de belangrijkste nationale feestdag, St. Patrick’s Day, mee.

Een rondreis door Ierland als fly drive boeken kan het hele jaar door

Een rondreis door Ierland betekent dus een combinatie van overweldigende natuur en gezellige steden waarvan de sfeer je nog lang bijblijft. Maar wist je ook dat Ierland, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, over een prima klimaat beschikt? Dankzij de warme golfstroom is het er een groot deel van het jaar verrassend aangenaam. Mei, juni, juli en augustus gelden als de beste maanden voor een rondreis.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 59 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software