Zoek & boek

Fly drive Amerika

  • Vergelijk alle fly drives
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Beleef het ultieme gevoel van vrijheid met een fly and drive door Amerika

Een fly and drive naar Amerika, de plek waar alles groot is: de gebouwen in de steden, de natuurgebieden, de porties eten én de auto waarin je rondrijdt. Rondrijden tijdens je fly drive in Amerika doe je natuurlijk wel zoals het volgens de locals hoort. In Amerika ben je de ene dag in een zinderend hete woestijn, om de volgende dag midden in een oerbos of één van de grootste steden van het land te staan. Een fly drive naar West-Amerika is nog altijd de populairste keuze.

Fly drive standaarddummy
Waar wacht je nog op?

Boek direct je Fly Drive naar Amerika

Fly Drive dummy

Autorijden zoals je nog nooit eerder hebt gedaan

Afhankelijk van je precieze startpunt vlieg je in acht tot twaalf uur naar dit land, waar jouw fly and drive Amerika met het ophalen van je huurauto direct begint. Je huurauto is een flink stuk groter dan je gewend bent, maar dat is de American way of life. Dankzij je comfortabele auto en de ruimte op de goed onderhouden wegen is het tijdens een fly en drive in Amerika elke minuut genieten.

Top 5 Fly Drives naar Amerika

Populaire Fly Drives naar Amerika

23 daagse fly drive See it all Western USA

Arizona - Beatty

16 daagse fly drive Best of the West Los Angeles

Arizona - Beatty

12 dg fly drive Sandcastles & Family Fun Florida

Florida - Cocoa Beach

14 daagse fly drive Florida Relax

Florida - Crystal River

14 daagse fly drive Western Highlights USA

Arizona - Bakersfield

Populaire plekken binnen de Verenigde Staten

De USA is immens groot en dus betreft een aanbieding die je bij één van de op onze vergelijkingswebsite vindbare reisorganisaties boekt, altijd een rondreis door een specifiek deel van het land. Zo reizen er jaarlijks talloze toeristen af naar New York, the City That Never Sleeps. Een bezoek aan New York en omgeving kun je combineren met Washington. Ook Florida, the Sunshine State, trekt met zijn pretparken en prachtige stranden veel bezoekers. Een fly drive in West Amerika blijft echter het populairst.

Dummy fly drive
Fly Drive paspoorten

Alleen maar hoogtepunten tijdens een fly drive door West-Amerika

Californië, de westkust van de Verenigde Staten, is niet zonder reden al jaren zo populair. Een fly drive door West-Amerika betekent namelijk een rondreis langs de meest imposante natuurgebieden en gigantische steden zoals Los Angeles, San Francisco en San Diego. Wat natuur betreft bezoek je tijdens deze rondreis sprekende plekken zoals Death Valley, Sequoia, de Grand Canyon, Yellowstone en Yosemite. Je avonturen wissel je af met ontspanning aan de stranden, waar de ultieme surfcultuur heerst.

Van fastfood tot internationale gerechten: eten tijdens je fly drive in Amerika

Maak je een rondreis in de USA, dan kun je er natuurlijk niet omheen: de fastfoodketens. Leuk om eens te bezoeken om je ervaring van de American way of life nog wat completer te maken. De porties zijn aanzienlijk groter dan wij zijn gewend, maar dat geldt eigenlijk wel in alle restaurants. Dankzij de vele bevolkingsgroepen kun je tijdens je fly drive in Amerika genieten van allerlei verschillende keukens.

Dummies fly drive
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over fly drives?

Linda helpt je verder

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de perfecte fly drive vakantie of bij het vinden van de juiste reisorganisatie? Wil je meer weten over de unieke ervaring van een fly drive reis en welke verborgen parels je kunt ontdekken? Of ben je nieuwsgierig naar de beste tijden van het jaar om op fly drive avontuur te gaan? Ontdek alles wat je moet weten om je volgende fly drive vakantie onvergetelijk te maken.

Linda Fly Drives
Linda Fly drive Expert
  • Vergelijk alle fly drives
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met fly-drive reizen voor je…