Fly Drive Madeira

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Een fly and drive naar Madeira; Europa’s betoverende Bloemeneiland

Een fly drive naar Madeira brengt je naar een plek midden in de Atlantische Oceaan. Daar, voor de kust van West-Afrika, bevind je je op een subtropische bestemming die toch gewoon bij Europa hoort! En dat te bedenken dat je er maar 3,5 uur voor hoeft te vliegen. Bloemeneiland Madeira is een fly drive bestemming in opkomst. Op het kleurrijke landschap moet je wel verliefd worden. Een fly en drive naar Madeira is een rondreis door een van de bijzonderste stukjes van Portugal. Ben jij klaar voor een geheel nieuwe ervaring?

Populaire Fly Drives

Reizen naar en binnen de drijvende tuin van Europa

Vanuit Nederland vlieg je rechtstreeks naar hoofdstad Funchal. Luchthaven Aeroporto Internacional da Madeira Cristiano Ronaldo is, jawel, vernoemd naar de wereldberoemde voetballer die op dit eiland werd geboren en opgroeide. Alhoewel Madeira over een busnetwerk beschikt, is een fly drive in Madeira de enige manier om alle parels van dit Portugese eiland te bewonderen. In Funchal is autorijden soms uitdagend, maar op de rest van het eiland is het erg makkelijk. Houd in de bergen rekening met bewolking en mist.

Niet te missen bezienswaardigheden als je op Madeira een fly drive vakantie viert

Bloemeneiland Madeira heeft tal van bezienswaardigheden die je niet aan je voorbij wilt laten gaan. In Funchal bezoek je de eerste tijdens je fly en drive op Madeira. Hoogtepunten van de hoofdstad met zijn gezellige haven zijn de botanische tuinen, de overdekte markthal Mercado dos Lavradores en -voor de voetballiefhebbers- het Cristiano Ronaldo Museum. Andere dingen die je niet mag missen, zijn de toboggan ride in Monte, de honderden meters hoge Cabo Girão skywalk en een levada wandeling.

Vinho da Madeira, poncha en meer smaaksensaties

Op Madeira eet men Portugese gerechten met een subtropisch tintje. Voor het grootste gedeelte wordt er gewerkt met lokale producten. Eén van de specialiteiten is de espada com banana, vis met banaan. Deze wordt meestal geserveerd met rijst. Ook met alcoholische versnaperingen weten ze op Madeira wel raad. Vier je op Madeira je fly drive vakantie, proef dan eens van de internationaal bekende Madeirawijnen, Vinho da Madeira. Ook poncha, een drankje bestaande uit brandewijn, honing en citroensap, is overal verkrijgbaar.

Een fly drive op Madeira in de avonduurtjes: uitgaan in Funchal

Tot voor kort geleden had Madeira een stoffig imago. Alhoewel het eiland het tegendeel heeft bewezen en tegenwoordig bezoekers van alle leeftijdscategorieën trekt, hoef je er op een bruisend nachtleven niet te rekenen. Het nachtleven dat er is, is voornamelijk geconcentreerd in hoofdstad Funchal. Je vindt er enkele discotheken en clubs, maar voornamelijk cafés en bars en plekken waar traditionele muziek wordt gespeeld. Ga zeker eens naar een traditioneel fadocafé.

Een fly en drive op Madeira: je kunt niet anders dan er verliefd op worden

Boek je een fly and drive naar Madeira, dan kan het niet anders dan dat je je hart kwijtraakt aan het eiland. Je verblijft in een appartement of hotel, meestal in hoofdstad Funchal en omgeving, en gebruikt deze comfortabele accommodatie als uitvalsbasis voor alle ontdekkingstochten. Boek je een aanbieding voor een fly and drive Madeira, maak je dan op voor overweldigend groen, romantische bergdorpjes en spectaculaire uitzichten.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software