Fly Drive Azoren

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Vulkanisch, subtropisch en avontuurlijk: een fly drive naar de Azoren is het allemaal

Het zijn voornamelijk de rustzoekers en natuurliefhebbers die naar de Azoren een fly drive boeken. De Portugese archipel heeft een overweldigend landschap boordevol wijngaarden, kratermeren en weelderig begroeide bergen. Boek je een vakantie naar de Azoren als fly drive, dan haal je alles uit je bezoek aan deze archipel, die uit zeventien eilanden bestaat. Negen daarvan worden bewoond. In de wateren rond de Azoren zijn bijna het hele jaar dolfijnen en walvissen te spotten. Dé kers op de taart van jouw fly en drive op de Azoren!

Populaire Fly Drives

De eilanden die je tijdens je fly en drive op de Azoren kunt bezoeken

Het grootste eiland van de archipel is São Miguel. Dit is ook het meest diverse eiland en telt de meeste bezienswaardigheden. Het op één na grootste eiland is Pico, die dezelfde naam draagt als zijn 2351 meter hoge vulkaan. De Pico is Portugals hoogste punt. Flores is het beste wandeleiland en ligt vlakbij het kleinste eiland van de archipel, Corvo. Terceira heeft je tijdens je fly drive op de Azoren het meeste te bieden op cultureel gebied. Andere eilanden zijn Santa Maria, São Jorge en Graciosa.

Boek je vakantie naar de Azoren als fly drive en reis langs alle hoogtepunten

Op het weelderigst groene eiland São Miguel raak je niet gauw uitgekeken. De enorme krater Caldeira das Sete Cidades mag je absoluut niet missen. Zet ook Lago Azul en Lago Verde op je programma. Je gezondheid geef je een extraatje door tijdens je fly en drive op de Azoren in de warmwaterbronnen van Furnas te springen. Op het eiland Pico bewandel je de torenhoge (slapende) vulkaan, terwijl je op het eiland Terceira in hoofdstad Angra do Heroísmo een duik neemt in de historie van de archipel.

Eten en drinken op de Azoren maken deze fly drive nóg goedkoper

De Azoren staan bekend als ultieme wandelbestemming. Wanneer je overdag al je energie voor deze lichamelijke activiteit energie hebt gebruikt, tank je ’s avonds aan tafel bij. Onder andere het eten en drinken maken van de Azoren een fly drive bestemming die budgetvriendelijk is. Het eten is er goed en voordelig. Natuurlijk serveert men veel vis en schaal- en schelpdieren, maar ook typische vleesgerechten zoals cozido das Furnas zijn op veel plekken te verkrijgen. Elke eiland heeft zijn eigen kaassoort. Verdelho wijnen maken je diners en borrels af!

Boek je vakantie naar de Azoren als fly drive en ontdek de archipel op eigen tempo

Boek jij je vakantie naar de Azoren als fly drive, dan heb je de invulling van je verblijf op deze archipel in eigen handen. Wie een fly and drive naar de Azoren kiest, reist af naar een oase van groen en rust. Massatoerisme is op de archipel dan ook een vreemd begrip. De Azoren zijn een unieke, Europese vakantiebestemming waar de authenticiteit nog overal voelbaar is. Het aangenaam zachte klimaat zorgt ervoor dat je deze bestemming een groot deel van het jaar kunt bezoeken.

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software