Fly Drive Cyprus

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 1 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Een fly drive naar Cyprus, het eiland van Aphrodite

Met een fly and drive naar Cyprus reis je af naar het geboorte-eiland van de Griekse godin van de liefde, Aphrodite. Behalve aan romantiek is het eiland in de Middellandse Zee ook rijk aan zon, prachtige stranden en historische gebieden. Wil je een vakantie Cyprus als fly drive boeken? Dan hebben reisaanbieders zoals Neckermann en Kras mooie aanbiedingen naar het Griekstalige zuiden van het eiland. Met een fly en drive naar Cyprus begeef je je naar een weliswaar zonzekere, maar desondanks onontdekte bestemming. Des te meer reden om hem te bezoeken!

Populaire Fly Drives

Een fly en drive naar Cyprus: enkele niet te missen bezienswaardigheden

Ga je naar het geboorte-eiland van Aphrodite, dan bezoek je natuurlijk de bekende Rots van Aphrodite. Hier zou de godin, geboren uit het schuim van de zee, aan land zijn gekomen. De rots bevindt zich vlakbij Paphos, de stad die bekend staat om zijn archeologische opgravingen. Natuurliefhebbers bezoeken tijdens hun bezoek aan Cyprus per fly drive het Troödosgebergte. Het natuurgebied is bezaaid met historische dorpjes. Daar vind je tevens het nationale bedevaartsoord: het bijna 1000 jaar oude Kykkos-klooster. Ook een bezoek aan de verdeelde hoofdstad Nicosia mag niet ontbreken.

Ontdek tijdens je fly and drive in Cyprus de keukengeheimen van het eiland

Een blik op de menukaart leert dat deze haast identiek is aan de Griekse. Ook zijn er veel Turkse invloeden te bemerken. De Cyprioten eten veel verschillende soorten vlees. Probeer behalve de bekende kebab en souvlaki ook eens iets nieuws zoals de stoofschotel stifado uit. Eet tijdens je fly drive in Cyprus ook eens als de locals en bestel niet één hoofdgerecht, maar verschillende mezes. Dit zijn kleine hapjes waarvan iedereen aan tafel eet. Echte aanraders zijn gevulde wijnbladeren en gegrilde halloumi, een typisch Cypriotische geitenkaas.

Cyprus per fly drive ontdekken? Maak kennis met het uitgaansleven op het eiland

Natuurlijk vind je tijdens een fly en drive in Cyprus ook voldoende mogelijkheden om te winkelen en uit te gaan. Winkelen doe je het beste in hoofdstad Nicosia. De belangrijkste winkelstraat daar is Ledra Street, met zowel lokale als internationaal bekende winkels. Shoppen in stijl doe je in Limassol, langs de met palmbomen beplante boulevard. Het Cypriotische nachtleven concentreert zich vooral in Agia Napa. The Guru Bar en Club Piazza zijn bekende nachtclubs. In Paphos gaat het er met gelegenheden voor toeristen en locals rustiger aan toe.

Een zon-, zee- en strandvakantie met een flinke dosis authenticiteit

Of je je fly and drive in Cyprus nu als rondreis boekt, of gedurende je vakantie op dezelfde locatie wilt verblijven, succes is altijd gegarandeerd. Het warme klimaat, de prachtige stranden en de mediterrane keuken geven je een echt vakantiegevoel. Maar omdat het eiland niet tot de meestbezochte bestemmingen van de Middellandse Zee behoort, heb je er nooit het gevoel dat je verloren raakt in het massatoerisme. Een fly drive in Cyprus betekent een reis naar een eiland dat nog een echte authenticiteit uitademt. Een reis om nooit te vergeten!

Fly Drives vergelijken

Vergelijk 1 verschillende Fly Drives.

Vergelijk Fly Drives

Blog

© 2024 — flydrivedirect.nl — development by Harris Software