Zoek & boek

Fly drive Zweden

  • Vergelijk alle fly drives
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Ontdek de ongerepte wildernis met een fly and drive in Zweden

Een fly and drive naar Zweden is dé reis voor degenen die ervan houden om eindeloos te zwerven door de meest fascinerende landschappen. Zweden is ruig, ruim en rustgevend tegelijk en nodigt uit tot tal van sportieve avonturen. Met een fly drive in Zweden doorkruis je het grootste land van Scandinavië. Zweden is groot, maar dankzij zijn ongereptheid ook groots te noemen. Boek je een last minute fly drive naar Zweden, bereid je dan maar vast voor op heerlijke autoritten of wandelingen door tal van nationale parken en natuurreservaten.

Fly drive standaarddummy
Waar wacht je nog op?

Boek direct je Fly Drive naar Zweden

De Jong Intra Bekijk prijs
BBI Travel Bekijk prijs
Voigt Travel
Voigt Travel Bekijk prijs
Traveldeal logo
Traveldeal Bekijk prijs
Fly Drive dummy

Op de Zweedse wegen

Een bijkomend voordeel van een fly en drive in Zweden is dat je binnen afzienbare tijd op je bestemming bent. In plaats van een halve dag in het vliegtuig door te brengen, sta je na een directe vlucht van ongeveer twee uur al op Zweedse bodem. Je pikt je huurauto bij de luchthaven op en je fly drive door Zweden kan direct beginnen. Zelf rijden in Zweden is niet moeilijk. De wegen zijn rustig en ruim. Je kunt de hele lengte van het land moeiteloos per auto afleggen. Houd wel het overstekend wild in de gaten.

Top 5 Fly Drives naar Zweden

Populaire Fly Drives naar Zweden

Zweden en Noorwegen

Zweden op het gemak

Puur en Ongerept Zweden

Ontdek Zweden

Hoogtepunten van een fly and drive door Zweden

Zweden heeft een behoorlijke omvang. Heb je beperkt de tijd voor je fly and drive door Zweden, dan maak je een rondreis door een deel van het land. Hoogtepunten zijn onder andere hoofdstad Stockholm, die gekenmerkt wordt door zijn waterrijke karakter en gekleurde huisjes. Ook Malmö, Kristianstad en Göteborg zijn bekende steden. Wat natuur betreft is de Hoge Kust een aanrader. Deze letterlijk hoge oostkust van het land is ontstaan in de IJstijd. In het noorden vind je Lapland. Sneeuw, rendieren, de middernachtzon en het Noorderlicht zijn onlosmakelijk verbonden met deze regio.

Dummy fly drive
Fly Drive paspoorten

Ontdek de keuken van het noorden tijdens je fly drive in Zweden

Zweden is een groot land en dat betekent dat je tijdens je fly drive in Zweden niet alleen veel diversiteit op het gebied van natuur treft, maar ook op culinair gebied. Vooral in het noorden is het aanbod meer seizoensgebonden. Des te zuidelijker, des te meer variatie. Net zoals bij de Zweedse meubelgigant eet je ook tijdens je fly and drive in Zweden köttbullar, oftewel gehaktballetjes. Echter smaken ze hier een stuk beter. Vaak worden ze geserveerd met aardappelpuree en vossenbessenjam. Wild en vis zijn ook erg populair.

Een last minute fly drive naar Zweden: groen, groener, groenst

Ben je een natuurliefhebber, dan is een last minute fly drive naar Zweden voor jou een echte must. Zweden heeft zoveel natuur, dat je altijd groen om je heen ziet. Zelfs hoofdstad Stockholm bestaat voor een derde uit groen. Niet alleen voor jou is die natuur heel aantrekkelijk, ook tal van wilde diersoorten noemen de Zweedse wildernis hun thuis. Wie weet kom je tijdens je reis oog in oog te staan met een eland of een beer. Een fly drive in Zweden is een unieke rondreis vol rust en vrijheid.

Dummies fly drive
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over fly drives?

Linda helpt je verder

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de perfecte fly drive vakantie of bij het vinden van de juiste reisorganisatie? Wil je meer weten over de unieke ervaring van een fly drive reis en welke verborgen parels je kunt ontdekken? Of ben je nieuwsgierig naar de beste tijden van het jaar om op fly drive avontuur te gaan? Ontdek alles wat je moet weten om je volgende fly drive vakantie onvergetelijk te maken.

Linda Fly Drives
Linda Fly drive Expert
  • Vergelijk alle fly drives
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met fly-drive reizen voor je…