Zoek & boek

Fly drive Macedonië

  • Vergelijk alle fly drives
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Ontdek met een fly drive in Macedonië Griekenland op zijn veelzijdigst

Een fly and drive in Macedonië maak je in een gebied dat zich uitstrekt over heel Noord-Griekenland. In deze geboorteregio van Alexander de Grote heeft zich een groot deel van de Griekse geschiedenis afgespeeld. Boek je een vakantie in Macedonië als fly drive? Dan heb je de vrijheid om de Griekse oudheid op geheel eigen tempo te ontdekken. In het noorden van Griekenland kom je eveneens oog in oog te staan met de Olympus, maar strijk je ook neer aan enkele van de mooiste stranden van heel het land.

Fly drive standaarddummy
Waar wacht je nog op?

Boek direct je Fly Drive naar Macedonië

Fly Drive dummy

Van eeuwenoude steden tot unieke natuurgebieden

Het noorden van Griekenland barst van de bezienswaardigheden. De grootste stad van Macedonië is Thessaloniki. Zijn symbool, de Witte Toren, diende vroeger als verdedigingstoren en gevangenis. Ook Kavala met zijn oude stadsgedeelte is leuk om tijdens een fly and drive in Macedonië te bezoeken. Met een bezoek aan Pella betreed je de geboortegrond van Alexander de Grote. Voor natuurliefhebbers is er het Meer van Kerkini, waar zich vooral tal van vogels ophouden. Strand vind je op schiereiland Chalkidiki, of op het eiland Thassos. Het water is zó helder, dat de bodem perfect zichtbaar is.

Top 5 Fly Drives naar Macedonië

Populaire Fly Drives naar Macedonië

Fly & Go Makpetrol Hotel

Meer van Ohrid - Struga

Fly & Go Aqualina Hotel

Meer van Ohrid - Ohrid-Stad

Fly & Go La Vista Ohrid Apartments

Meer van Ohrid - Ohrid-Stad

Winkelen tijdens je fly and drive in Macedonië

Grieken hechten veel belang aan hun uiterlijk en dat zie je onder andere terug in de winkelstraten. Niet alleen is het aanbod aan winkels ontzettend breed, het is er ook een kwestie van zien en gezien worden. In de regio Macedonië geldt dat nog meer dan in de rest van Griekenland. De beste plek om te winkelen is Thessaloniki. Het winkelen in en rond de hoofdstraat Tsimiski wissel je af met een koffie in één van de vele cafés die de stad rijk is. Bestel er de typische zoetigheid ‘trigona panoramatos’ bij.

Dummy fly drive
Fly Drive paspoorten

Schuif aan en probeer enkele van de tientallen Griekse mezedes uit

Grieken houden van veel en lekker eten. Het liefst doen ze dat in gezelschap. Een Griek zal zelden een bord voor zichzelf bestellen. In plaats daarvan deelt hij tal van mezedes met zijn tafelgenoten. Een mezes is een klein gerechtje of hapje, dat je een beetje kunt vergelijken met Spaanse tapas. Doe hetzelfde als de locals en probeer tijdens je fly drive in Macedonië veel verschillende dingen uit. Grieken zijn echte vleeseters, maar eten veel meer dan alleen dat. Ook als vegetariër kun je hier prima uit de voeten.

Op vakantie naar Macedonië: een fly drive naar een heel ander stukje Griekenland

Wie voor zijn vakantie naar Macedonië een fly drive boekt, kan erop rekenen met een heel ander Griekenland kennis te maken dan hij gewend is. Een fly drive in Macedonië betekent dat je het authentieke Griekenland met een flink vleugje Balkan zal ervaren. Macedonië is één van de meest onontdekte streken van het land, wat een rondreis nog leuker maakt. Ontdek voor weinig geld steden vol historie, dorpen waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan en rijkbegroeide natuurgebieden waar je longen zich vullen met verse zuurstof.

Dummies fly drive
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over fly drives?

Linda helpt je verder

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de perfecte fly drive vakantie of bij het vinden van de juiste reisorganisatie? Wil je meer weten over de unieke ervaring van een fly drive reis en welke verborgen parels je kunt ontdekken? Of ben je nieuwsgierig naar de beste tijden van het jaar om op fly drive avontuur te gaan? Ontdek alles wat je moet weten om je volgende fly drive vakantie onvergetelijk te maken.

Linda Fly Drives
Linda Fly drive Expert
  • Vergelijk alle fly drives
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met fly-drive reizen voor je…