Zoek & boek

Fly drive Curaҫao

  • Vergelijk alle fly drives
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een fly drive naar Curaҫao: perfecte zonvakantie in het Caribisch gebied

Een fly and drive naar Curaҫao brengt je naar het grootste van de ABC eilanden. Het turquoise zeewater en de spierwitte zandstranden met wuivende palmbomen weten elk jaar weer tal van reizigers te overtuigen tot het boeken van een fly en drive op Curaҫao. Om van de koraalriffen met tropische vissen nog maar niet te spreken. Wie op Curaҫao een fly drive vakantie viert, ervaart op het kleurrijke eiland een perfecte zonvakantie in het Caribisch gebied.

Fly drive standaarddummy
Waar wacht je nog op?

Boek direct je Fly Drive naar Curaҫao

Fly Drive dummy

Relaxt op weg tijdens een fly and drive op Curaҫao

Vanaf Amsterdam vlieg je in negen tot tien uur rechtstreeks naar jouw tropische bestemming. Bij aankomst pik je je huurauto op en kan je fly en drive op Curaҫao meteen beginnen. Rondrijden op Curaҫao is een fluitje van een cent. Het is er nooit echt druk en de inwoners hebben een relaxte rijstijl. De ringweg in Willemstad uitgezonderd zijn alle wegen éénbaanswegen. Let er wel op, dat voorrangsregels per rotonde kunnen verschillen.

De must-sees van Curaҫao

Curaҫao is dan wel een ideale zonbestemming, dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niets anders te doen is. Hoofdstad Willemstad met zijn koloniale, kleurrijke panden en shopping mogelijkheden staat garant voor heel wat uren vermaak en gezelligheid. Mambo Beach en de Jan Thiel baai gelden als de meest trendy zandstranden, waaromheen ook uitgaansmogelijkheden bestaan. Wat natuur betreft mag je het Christoffelpark en de daar gelegen Christoffelberg niet vergeten. Het is het hoogste punt van het eiland.

Dummy fly drive
Fly Drive paspoorten

Tijdens een fly en drive op Curaҫao heeft de inwendige mens niets te klagen

De oorspronkelijke keuken van Curaҫao kent veel Creoolse gerechten. Vlees wordt veel gegeten en dankzij het nabijgelegen Zuid-Amerika is dat van goede kwaliteit. Stoofschotels zijn onder de lokale bevolking mateloos populair. Natuurlijk kun je tijdens je fly drive op Curaҫao ook rekenen op tal van vissoorten en schaal- en schelpdieren. Tropische vruchten zoals papaja en mango maken de keuken nog kleurrijker en veelzijdiger. Ook internationale keukens zijn op Curaҫao rijk vertegenwoordigd.

Het gezellige en swingende nachtleven van het eiland

Ook na zonsondergang heerst er op het eiland die typerend relaxte sfeer. In de uitgaansgelegenheden proef je een gezellige vibe. Uitgaan doe je vaak buiten en onder het genot van live muziek. Hippe clubs vind je op plekken zoals Mambo Beach en Jan Thiel baai. Ook worden er op het eiland veel evenementen georganiseerd, die vaak in het teken van eten staan. Ga na of er tijdens jouw fly and drive op Curaҫao iets op de agenda staat en meng je onder de locals!

Dummies fly drive
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over fly drives?

Linda helpt je verder

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de perfecte fly drive vakantie of bij het vinden van de juiste reisorganisatie? Wil je meer weten over de unieke ervaring van een fly drive reis en welke verborgen parels je kunt ontdekken? Of ben je nieuwsgierig naar de beste tijden van het jaar om op fly drive avontuur te gaan? Ontdek alles wat je moet weten om je volgende fly drive vakantie onvergetelijk te maken.

Linda Fly Drives
Linda Fly drive Expert
  • Vergelijk alle fly drives
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met fly-drive reizen voor je…